Madonna, ieri în sânii goi, azi în cârje. Imaginea cu diva părăsind spitalul din Londra

gettyimages-138086618-594x594.jpg

Madonna a fost surprinsă de paparazzi după ce a părăsit spitalul unde a fost supusă unui control. Atista a suferit un accident pe scenă și a ajuns în cârje

Madonna a fost surpinsă de paparazzi părăsind spitalul din Londra unde a mers pentru un cosult, după ce în urmă cu două luni, vedeta a căzut pe scenă și și-a fracturat piciorul. De atunci, Madonna a putut merge doar cu cârje și a fost ajutată de garda de corp pentru a se putea deplasa în siguranță.

În luna martie, Madonna (61 ani) a suferit un accident chiar pe scena unde susținea un concert, vedeta a căzut în timpul unui dans și a suferit o fractură. Din declarațiile ei, a reieșit faptul că în timpul interpretării unei piese, un scaun pe care ar fi trebuit să se așeze a fost înlăturat fără ca ea să fi fost atenționată înainte. 

Artista a fost surprinsă de fotografi în timp ce ieșea pe ușa spitalul din Londra, unde a fost la un control. S-a îmbrăcat în negru și a evitat pe cât de mult posibil privirile curioase. Aceasta a mers pe culoarul spitalului, până la mașină, cu ajutorul cârjelor, dar și a gardei sale de corp, semn că situația sa medicală nu pare să se fi îmbunătățit în acest timp. 

profimedia-0523917610.jpg

Madonna a suferit un accident pe scenă
Foto Profimedia

Din cauza problemelor la picior, ea a fost nevoită să-și amâne continuarea turneului Madame X, dar speră ca în curâd să revină pe scenă pentru a nu-și dezamăgi fanii, potrivit dailymail.co.uk

Cu toate acestea, Madonna nu uită să se bucure de timpul liber, iar acum nu trece lună fără ca vedeta să se remarce pe rețelele de socializare! Nu neapărat prin muzică, ci prin gesturi îndoilenice! Luna trecută Madonna a declarat că a suferit de coronavirus și a ignorat cu desăvâșire sfatul autorităților de a respecta distanțarea socială. Din contră, ea a organizat o petrecere pentru iubitul său, Ahlamalik Williams, de doar 27 de ani.

Regulile impuse de autorități au fost trecute cu vederea, iar diva a scos din buzunar peste 100.000 de dolari doar pentru cadoul iubitului care o face să trăiască a doua tinerețe. Odată cu retrăirea fiorilor iubirii se pare că Madonna a redescoperit și comportamentul teribilist, specific mai degrabă adolescenților decât unei doamne aflate la vârsta de 61 de ani. 

madonna_22.jpg

Foto Instagram
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1