Madonna a donat un milion de dolari unei fundații care lucrează la un vaccin contra COVID-19

gettyimages-138086618-594x594.jpg

Madonna a donat un milion de dolari fundației lui Bill Gates, care caută un vaccin pentru COVID-19
Foto: Getty Images

Celebra cântăreață Madonna a anunţat că a donat un milion de dolari fundaţiei conduse de Bill şi Melinda Gates pentru a lupta împotriva COVID-19, mai exact pentru dezvoltarea unui vaccin.

Madonna s-a declarat impresionată de activitatea fundației soților Gate, denumită The Gates Philanthropy Partners’ COVID-19 Therapeutics Accelerator, care are ca scop principal găsirea unei soluții cât mai rapide pentru criza provocată de noul COVID-19, coform metro.co.uk.

Madonna a donat un milion de dolari pentru descoperirea unui vaccin pentru coronavirus

Artista şi-a exprimat astfel dorinţa de a contribui financiar pentru găsirea unui vaccin împotriva noului coronavirus, la care se lucrează în prezent. Totuși, timpul de așteptare s-ar putea extinde chiar și pe o periadă de un an. Bill Gates şi-a anunţat planurile de finanţare a şapte laboratoare de cercetare pentru a găsi un remediu pentru noul coronavirus.

Miliardarul a precizat că realizarea unui vaccin împotriva COVID-19 poate dura și până la 18 luni. Cel mai recent bilanț publicat pe worldometer.info arată că, în prezent, la nivel mondial, coronavirusul a ucis aproape 60.400 de oameni și a infectat peste 1.133.000.

„Le mulțumesc din suflet și le urez multă tărie în această perioadă în special celor din prima linie, personalul medical și oamenii de știință care ne protejează comunitatea, dar și celor care suferă și sunt cei mai vulnerabili”, a spus cântăreața.

 

 

 

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1