Macaulay Culkin rupe tăcerea! Mărturisiri şocante despre prietenia cu Michael Jackson

macaulay culkin

Macaulay Culkina făcut o serie de afirmaţii controversate privind legătura avută cu Michael Jackson
Foto:GettyImages

Macaulay Culkin, în vârstă de 38 de ani, va fi mereu asociat cu rolul pe care l-a interpretat în pelicula cinematografică "Singur acasă". În vremea în care ajunsese pe culmile succesului datorită chipului său de copil pregătit oricând să facă o trăznaie şi a rolurilor interpetate s-a împrietenit cu cel supranumit regele muzicii pop, Michael Jackson. Anii au trecut, iar Macaulay Culkin a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Michael Jackson, în contextul în care HBO a difuzat documentarul "Leaving Neverland", în care Michael este acuzat de abuzuri sexuale împotriva unor copii.

Documentarul "Leaving Neverland" a declanşat o serie întreagă de reacţii de la posturi de radio care au renunţat la difuzarea pieselor lui Michael Jackson la eliminarea unui episod în care se făcea referire la vedetă din serialul "Familia Simpson/ The Simpsons". Mai mult decât atât, mai multe statui de ceară care îl înfăţişează pe cântăreţ au fost scoase din muzee. În plus, însăşi fiica mega starului este îngrijorată de repercursiunile pe care le va avea difuzarea documentarului.

macaulay culkin-si-paris-jackson

macaulay culkin si paris jackson
Macaulay Culkin şi fiica lui Michael Jackson, Paris, au o relaâioe foarte apropiată şi petrec mult timp împreună
Foto:Instagram Paris Jackson

Ea se teme că imaginea tatălui său va fi ruinată pe vecie, iar producătorii de la Hollywood vor refuza să o mai distribuie în filme.În contextul în care reacţiile fanilor încep să fie unele negative după vizionarea documentarului, iar din ce în ce mai multe persoane aduc acuzaţii, unul dintre copii pe care Michael îi ţinea sub aripa protectoare a decis să rupă tăcerea. Este vorba de puştiul din Singur acasă, devenit acum un adult care s-a luptat ani întregi cu dependenţa de substanţe interzise şi cu consumul de alcool. 

michael-jackson-şi-macaulay-culkin-la-disney-florida

michael jackson si macaulay culkin
Michael Jackson şi Macaulay Culkin, plimbându-se prin Parcul Disney, din Florida, Statele Unite ale Americii
Foto:GettyImages

Macaulay Culkin a vorbit despre acuzaţiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson, cât și despre relația pe care a avut-o cu acesta. Actorul s-a împrietenit cu Michael atunci când avea doar 9 ani şi obişnuia să doarmă în acelaşi pat cu acesta, ori de câte ori îl vizita la locuinţa pe care o transformase într-un tărâm de vis pentru cei mici. În ciuda faptului că împărţeau acelaşi pat, actorul a negat existenţa unor relaţii sexuale între el şi Michael şi a subliniat că este extrem de deranjat de faptul că mass media încearcă să aducă în mocirlă imaginea unei embleme a muzicii, relatează eu.usatoday.com. 

"Pentru mine, este normal şi obişnuit... Ştiu că este o mare chestie pentru toţi ceilalţi, dar, pentru mine, a fost o prietenie normală. Este uşor să zici că era «ciudat» sau ceva, dar nu era, pentru că avea sens. Acum este pus la îndoială un prieten al meu, numai pentru că era cea mai cunoscută persoană din lume", a declarat Macaulay Culkin, acum în vârstă de 38 de ani, în interviul realizat pentru podcast-ul actorului şi cântăreţului Michael Rosenbaum "Inside of You". Macaulay a adăugat că părinţii săi ştiau despre obiceiul lui Michael de a dormi cu fiul lor, însă nu erau deloc deranjaţi de asta. „Nu au văzut niciodată o problemă în acest lucru", a spus Culkin, starul din seria "Singur acasă".

Cum acţiona Michael pentru a-i atrage pe băieţi în casa sa

Modul de operare a lui Jackson în atragerea micuților de partea sa era unul bine stabilit. Le câștiga încrederea, în urma colaborărilor avute la filmarea diferitelor spot-uri publicitare, iar apoi îi invita în excursii.

jordy-chandler-si-michael-jackson

jordy chandler si michael jackson
Jordy Chandler este unul dintre cei care susţin că au fost abuzaţi de către Michael Jackson
Foto:GettyImages

Coregraful a mărturisit că cei mici erau atrași de locuința starului de faptul că puteau să viziteze o grădină zoologică aflată chiar în curte și se puteau da în diferite carousel-uri. Mai mult decât atât, Michael plătea toate cheltuielile și le cumpăra biletele de avion. În plus, copiii erau plimbați cu limuzina și mâncau ce voiau, oricând doreau.

În ciuda faptului că au existat atât de multe plângeri împotriva sa, Michael Jackson nu a recunoscut niciodată actele sale, iar secretele rămase nespuse au fost îngropată o dată cu el, în anul 2009, atunci când vedeta a murit în urma unei supradoze cu un cocktail medicamentos.

Citeşte şi

Cum pot vedea românii documentarul șocant în care Michael Jackson e acuzat de pedofilie

Fiica "regelui pop" Michael Jackson a ajuns la reabilitare! La ce orori a fost supusă în copilărie

Loading...

Citește și

  • Viața lui Michael Jackson, supranumit regale muzicii pop, a fost una demnă de un scenariu de film. A avut o copilărie tristă, dominată de un tată foarte strict și adesea violent care dorea să își transforme copiii în staruri internaționale cu orice preț. A ajuns pe culmile succesului la o vârstă fragedă, iar apogeul carierei sale a fost marcat de nenumărate controverse. În anii de glorie era surprins în compania băieților de 12-13 ani, față de care se comporta în mod bizar. Iată poveștile acestora despre o față nevăzută a celui care a intrat în istorie pentru vocea sa recognoscibilă, dar și pentru atitudinea scandaloasă.

  • La 10 ani de la moartea lui Michael Jackson, HBO România difuzează documentarul șocant „Părăsind Neverland” („Leaving Neverland”), în care starul e acuzat de pedofilie. Click! vă arată cum pot vedea românii acest film. Culmea, acuzatorii sunt doi dintre copiii care au fost martorii apărării când starul a fost anchetat în SUA pentru exact aceleași capete de acuzare.