Luke Perry a suferit un accident vascular cerebral! Dylan din «Beverly Hills, 90210» se află în comă indusă

luke-perry-accident-vascular-cerebral1.jpg

Actorul Luke Perry a suferit un grav accident vascular cerebral
Foto: Guliver/ Getty Images

Luke Perry, starul TV din cunoscutul serial „Beverly Hills, 90210”, unde interpreta rolul lui Dylan, a suferit un accident vascular cerebral și a fost transportat de urgență la un spital din Los Angeles, unde a fost și internat pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

UPDATE: După atacul vascular cerebral grav suferit, presa internațională informează că îndrăgitul actor a fost pus de către medici în comă indusă. Starea lui Luke Perry nu este una tocmai bună, chiar dacă atunci când paramedicii au ajuns la reședința lui acesta era conștient și vorbea. Pe drumul către spital însă, situația sa s-a înrăutățit.

Luke Perry, cunoscut pentru rolurile sale din seriale populare precum „Beverly Hills, 90210” sau „Riverdale”, a suferit joi, 28 februarie, un accident vascular cerebral destul de grav, fiind internat în spital pentru a-i putea fi monitorizată corespunzător starea de sănătate, potrivit TMZ.

Luke Perry a suferit un accident vascular cerebral

Paramedicii s-au deplasat de urgență la reședința îndrăgitului actor, în vârstă de 52 de ani, după ce au primit un apel la linia de urgență. Medicii au ajuns la acesta în jurul dimineții, iar vedeta a fost transportată la spital și reținută pentru îngrijiri medicale. 

Momentan nu este cunoscută starea în care se află Perry, relatează presa internațională. Din păcate, acest nefericit incident a avut loc chiar în perioada în care postul de televiziune Fox a anunțat că va relua filmările pentru serialul „Beverly Hills, 90210”, ecranizare care i-a adus faima actorului, după ce a interpretat rolul lui Dylan McKay. În timp ce foștii lui colegi de platou Jennie Garth, Ian Ziering, Jason Priestly, Brian Austin Green, Tori Spelling și Gabrielle Carteris au confirmat că vor apărea în noul proiect, Luke nu a semnat încă cu postul de televiziune în acest sens.

luke-perry-tanar.jpg

Luke Perry, în tinerețe
Foto: Getty

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1