Logodnica lui Jason Statham a furat toate privirile la ultima premieră a actorului

jason-statham-rosie-huntington-whiteley-the-meg-film.jpg

jason statham si rosie huntington whiteley la premiera filmului the meg
Jason Statham şi Rosie Huntington-Whiteley sunt împreună de opt ani
foto: Hepta

Jason Statham (51 de ani) şi Rosie Huntington-Whiteley (31 de ani) formează unul dintre cele mai solide şi frumoase cupluri de la Hollywood. Sunt împreună de opt ani, iar în 2017 au devenit părinţii unui băieţel. Ieri, actorul şi-a adus logodnica pe covorul roşu, la premiera ultimului său film, iar blondina a furat toate privirile.

Jason Statham este un bărbat cu adevărat norocos şi asta pentru că are la braţ una dintre cele mai sexy femei din lume. Rosie Huntington-Whiteley este un fotomodel de succes şi face parte din echipa “îngeraşilor Victoria’s Secret”. Britanica nu este doar frumoasă, ci şi foarte inteligentă şi are fler în afaceri.

jason.jpg


Jason are 49 de ani
foto: Arhiva personală
 

Cuplul şi-a făcut apariţia ieri seară la The TCL Chinese Theatre, Hollywood, acolo unde a avut loc premiera filmului “The Meg: Confruntarea din adâncuri”. Jason Statham joacă alături de Ruby Rose şi Rain Willson în thrillerul SF, regizat de Jon Turteltaub.

jason-statham-rosie-huntington-whiteley-the-meg-film.jpg

jason statham si rosie huntington whiteley la premiera filmului the meg
Jason Statham este super mândru de iubita lui
foto: Hepta

 

Îmbrăcat la costum şi cu ochelari de soare, Jason Statham a avut la braţ cea mai frumoasă femeie de la eveniment. Rosie Huntington-Whiteley a furat toate privirile cu decolteul sexy. Blondina a purtat o rochie neagră, care se mula perfect pe trupul ei de zeiţă.

Rosie nu este doar frumoasă, ci și foarte inteligentă

Logodnica lui Jason Statham s-a remarcat ca model Victoria's Secret, iar la Hollywood a devenit populară după apariţia din “Transformers” şi din “Mad Max: Fury Road”.

Însă frumoasa blondă nu face bani doar din modelling şi filme, ci are şi o afacere de succes. Modelul a creat o colecţie de lenjerie intimă pentru brandul Marks & Spencer şi are propria linie de cosmetice. În 2016, Rosie a fost recompensată cu trofeul “Femeia de afaceri a anului”, în cadrul premiilor “Women of the year”, organizate de publicaţia Harper's Bazaar.

Vezi aici traillerul filmului "The Meg" cu Jason Statham în rolul principal

Loading...

Citește și