Linda Evangelista, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate la 50 de ani

linda1.jpg

linda evangelista
Linda Evangelista era una dintre cele mai frumoase femei din lume
Foto: Getty

Fosta membră a grupul celor șase supermodele faimoase din anii '90, alături de Naomi Campbell, Cindy Crawford, Kate Moss, Christy Turlington Burns și Claudia Schiffer, Linda Evangelista este acum de nerecunoscut.

Într-una dintre rarele apariții recente în public, fostul supermodel ce a pozat pentru mai mult de 700 de reviste de-a lungul carierei, i-a lăsat cu gura căscată pe cei care au văzut-o pe străzile din Tokyo. Și nu pentru că ar arăta ca atunci când era regina podiumurilor de modă, ci din contră.

Cu ochelari de soare care să-i acopere jumătate din fața umflată, cu gușă și multe kilograme în plus, Linda, îmbrăcată complet în negru, s-a îndepărtat mult de imaginea care a consacrat-o la mijlocul anilor '90, când spunea că pentru un job plătit cu mai puțin de 10.000 de dolari nici nu se ridică din pat, notează The Mirror.

 


Acum, cea care făcea furori pe oriunde apărea, nu mai are aproape nimic în comun cu femeia care a fost văzută în Japonia, în timp ce se îndrepta spre un restaurant pentru a lua cina.

 


Loading...

Citește și

  • Linda Evangelista (46 de ani) a făcut dezvăluiri incendiare la procesul în care îi cere pensie alimentară de 46.000 de dolari pe lună lui Francois-Henri Pinault pentru fiul lor, Augustin, de 5 ani.

  • Cea mai mare pensie alimentară pentru un copil din istorie. Asta cere supermodelul  Linda Evangelista (46 ani) pentru fiul ei, Augustin, în vârstă de 5 ani, de la tatăl lui, miliardarul francez François-Henri Pinault.

  • Fostul topmodel internaţional a fost surprinsă cu garda jos, într-o ipostază deloc elegantă.

  • chandler friends matthew perry

    Matthew Perry (46 de ani), cunoscut mai ales pentru carismaticul personaj Chandler din „Friends” („Prietenii tăi”), a ajuns de nerecunoscut. Actorul a luat câteva kilograme în plus, a albit și a îmbătrânit destul de tare. El a fost surprins recent de paparazzii, pe o stradă din Londra, fumând de zor și arătând destul schimbat, față de imaginea cu care eram obișnuiți.

  • singur acasa

    În fiecare an, în perioada Sărbătorilor de iarnă, canalele de televiziune difuzează filme și emisiuni tematice. De Crăciun, cel mai des apare la televizor filmul „Singur acasă” (1990), care ne aduce tuturor aminte de copilărie.

  • A fost cea mai frumoasă actriţă din lume, acum e o bunicuţă simpatică! Timpul şi-a pus amprenta pe trăsăturile legendarei Claudia Cardinale, care a venit sâmbătă la Festivalul de Film din Monte Carlo.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1