Leonardo DiCaprio, în vacanță cu iubita tinerică și cu soacra. Care-i mai sexy?

leonardo_dicaprio_camill_morrone_lucila_sole.jpg

leonardo dicaprio la restaurant cu camilla morrone si lucila sole
Leonardo DiCaprio a ieșit la restaurant cu iubita tinerică și cu soacra
foto: Hepta

Leonardo DiCaprio (43 de ani) se bucură de câteva zile de pauză, după ce a filmat pentru cel mai recent proiect al lui Quentin Tarantino, Once Upon A Time in Hollywood. Cel mai râvnit burlac din Cetatea Filmului s-a afișat la Saint-Tropez cu iubita de 21 de ani și cu mama acesteia, de numai 42 de ani.

Alertă sexy la restaurantul vedetelor din Saint-Tropez, Le Club 55. Actorul american Leonardo DiCaprio și-a făcut apariția duminică, însoțit de Camilla Morrone, iubita lui, și mama acesteia, Lucila Sola.

Actorul a apărut îmbrăcat comod, în pantaloni scurți gri și un hanorac cu glugă în aceeași nuanță, cu o șapcă neagră pe cap, menită, probabil, să-l protejeze de obiectivele îndrăznețe ale fotografilor.

leonardo_dicaprio.jpg

leonardo dicaprio la saint tropez
Leonardo DiCaprio și-a ascuns chipul sub glugă în Saint-Tropez
foto: Hepta

 

Punctul de atracție l-au constituit însă cele două femei care l-au însoțit pe DiCaprio. Iubita actorului, Camilla Morrone, îmbrăcată într-o fustă de jeans și o bluză albă foarte decoltată, care-i punea în valoare sânii naturali, și mama acesteia, Lucila Sole.

camilla_morrone_lucila_sole.jpg

camilla morrone si lucila sole in saint tropez
Camilla Morrone și Lucila Sole l-au însoțit pe DiCaprio la rewstaurantul vedetelor din Saint-Tropez
foto: Hepta

 

Ea însăși iubita lui Al Pacino, Lucila este cu doar un an mai tânără decât iubitul fiicei sale și își poartă vârsta cu foarte multă grație. Îmbrăcată într-o rochie albă largă cu bretele, desculță, doar cu o bijuterie prețioasă în jurul gleznei stângi, argentinianca i-a făcut concurență serioasă Camillei, la capitolul prospețime.

Leonardo DiCaprio se iubește cu Camilla Morrone din 2017

Primele zvonuri despre o relație între cei doi au apărut anul trecut, la mijlocul lunii decembrie, când actorul a fost văzut părăsind locuința Camilei.

În ianuarie, Leo și Camilla au fost în vacanță împreună, apoi au participat la petrecerea de 60 de ani a lui Ellen DeGeneres și s-au distrat la concertul lui Eminem de la Coachella.

Leonardo DiCaprio Camila Morrone s-au afișat pentru prima oară împreună la lumina zilei în mai, la o plimbare prin New York. Mama Camilei, Lucila Sola (42 de ani), are o relație cu actorul Al Pacino (72 de ani) din 2009, iar tatăl ei, Maximo Morrone, este un fost fotomodel și actor.

Loading...

Citește și