Leonardo DiCaprio spune adio burlăciei? A plecat în vacanţă cu iubita şi "mama soacră"

leonardo-di-caprio-iubita

leonardo di caprio si iubita
Leonardo DiCaprio, în vacanţă cu iubita, în Corsica

Leonardo DiCaprio, în vârstă de 43 de ani, trăieşte din nou fiorul primelor iubiri alături de iubita sa cu 22 de ani mai tânără, fotomodelul Camila Morrone. Cei doi îndrăgostiţi îşi celebrează iubirea departe de ochii curioşilor, aşadar au ales ca destinaţie de vacanţă însorita Corsica. Leo şi Camila sunt însoţiţi în escapada romantică de mama tinerei, nimeni alta decât iubita cunoscutului Al Pacino.

Leonardo DiCaprio a avut întotdeauna iubite tinere, cu un trup demn de invidiat, iar Camila Morrone are într-adevăr o frumuseţe naturală care nu poate fi trecută cu vederea. Un trup sculptat, părul lung de culoarea abanosului şi un zâmbet care ar putea topi orice inimă acestea sunt doar câteva dintre lucrurile care l-au făcut pe Leo să se îndrăgostească iremediabil. Pentru a sărbători iubirea pe care şi-o poartă Leo şi Camila şi-au făcut bagajele şi s-au îndreptat către Corsica. Nu au fost însă singuri, ci însoţiţi de cea care este o prezenţă frecventă în instantaneele surprinse de fotoreporteri: mama Camilei, iubita lui Al Pacino.

leonardo-di-caprio-iubita-si-mama

leonardo di caprio, mama iubitei si fiica
Leonardo DiCaprio, în vacanţă cu iubita şi mama acesteia
Foto: Profimedia

Leo şi Camila s-au distrat pe cinste, s-au scăldat în apa de un albastru ireal şi au făcut plajă. Actorul american a sorbit-o din priviri şi a făcut risipă de gesturi tandre, semn că sentimentele sale sunt mai puternice ca oricând, iar diferenţa de vârstă nu reprezintă decât o cifră pentru el. Printre activităţile care au contribuit la bunadispoziţie a Camilei s-au numărat plimbatul cu barca şi scunfundările. Leo, cunoscut pentru obiceiul său de a se implica în legături amoroase cu modele, a smuls zâmbete Camilei pe tot parcursul plimbării pe plajă, timp în care s-au comportat precum doi adolescenţi atinşi pentru prima dată de săgeţile buclucaşe ale lui Cupidon.

leonardo-di-caprio-iubita-si-mama

leonardo di caprio, mama iubitei si fiica
Cei trei s-au plimbat liniştiţi şi au vizitat mai multe obiective turistice
Foto: Profimedia

Mama soacră, mereu în vacanţă cu "îndrăgostiţii"

După ce au petrecut un timp separat de mama Camilei ei s-au reîntâlnit cu ea pentru a vizita o parte dintre atracţiile turstice. Îngeraşul Victoria's Secrets a optat pentru o rochie albă, de inspiraţie grecească, în timp ce mama ei a ales una în nuanţe de bleu. Judecând după ipostazele în care a fost surprins, Leo nu a dorit să fie recunoscut de ci din jur, căci nu a renunţat, nici măcar pentru un moment la hanoracul cu glugă, relatează thesun.co.uk.

Dacă actorul nu a părut prea impresionat de complexitatea arhitecturală, Camila a profitat de ocazie şi a făcut cât mai multe fotografii. Leo a preferat să discute liniştit cu posibila viitoare soacră şi a privit, dezinteresat, în jurul său.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1