Lara Fabian și-a amânat concertele din Craiova şi Bucureşti. Când au fost reprogramate

lara-fabian-concerte.jpg

Lara Fabian și-a amânat concertele din Craiova şi Bucureşti, din cauza unei boli cu care a fost diagnosticată recent
Foto: Getty

Concertele Larei Fabian din Craiova şi Bucureşti au fost amânate din cauza unei boli cu care artista a fost diagnosticată recent, biletele achizţionate de fani rămânând valabile pentru alte date, care vor fi anunţate.

UPDATE Concertele pe care Lara Fabian urma să le susţină pe 18 şi 19 noiembrie la Sala Palatului din Bucureşti au fost reprogramate în data de 3 februarie 2020, anunţă organizatorii.

„Lara Fabian anunţă cu regret fanii despre amânarea concertului din Craiova 17 Noiembrie şi a celor din Bucureşti din datele de 18 şi 19 Noiembrie din cauza unei infecţii pe care a contactat-o recent. Artista suferă de o boală care nu îi permite să cânte, iar medicii i-au prescris repaus câteva zile, aşa cum anunţă chiar aceasta”, se arată într-un comunicat.

Lara Fabian și-a amânat concertele din Craiova şi Bucureşti

Lara Fabian urma să susţină un concert la Craiova pe 17 Noiembrie şi două concerte la Bucureşti pe 18 şi 19 Noiembrie. Organizatorii nu au detalii concrete despre gravitatea situaţiei şi nu pot reconfirma datele pentru care evenimentele vor fi reprogramate. Ştirea a venit în ultimul moment de la artistă, cu doar o zi înainte de primul spectacol din Bucureşti, când cei ce se ocupau de spectacole erau deja în plină organizare a show-urilor.

Cele două spectacole de la Sala Palatului din Bucureşti sunt vândute într-o proporţie mult mai mare decât cea prevăzută iniţial, fanii Larei aşteptând-o pe aceasta cu sufletul la gură. Aceştia şi-au arătat şi acum compasiunea faţă de Lara Fabian, care i-a anunţat printr-un mesaj oficial pe conturile ei de social media de ce nu mai poate susține momentan concertele. 

„Dragii mei, vă anunț cu tristețe că trebuie să îmi anulez concertele din această săptămână. În prezent sunt incapabilă să stau pe scenă și am fost sfătuită de doctori să nici nu fac acest lucru. Regret nespus că se întâmplă acest lucru și îmi dau seamă că este posbil să cauzez probleme pentru voi..Îmi cer sincer iertare pentru inconveniență..Promit că mă voi revanșa față de voi”, a scris artista. 

Organizatorii eveninentelor și-au cerut la rândul lor scuze în numele Larei Fabian şi revin către atenţia publicului imediat ce artista transmite următoarele informaţii.

Biletele vândute rămân valabile pentru datele care vor fi anunţate ulterior. Cei care doresc să îşi recupereze banii, se pot îndrepta către agenţiile de la care au cumpărat biletele.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1