Lady Gaga, «Văduva Neagră» pe covorul roşu de la Toronto

lady-gaga-toronto.jpg

lady gaga festival film toronto
Lady Gaga a păşit pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Toronto într-o ţinută spectaculoasă
foto: Hepta

Excentrica Lady Gaga se află în plin turneu de promovare a filmului „A star is born”, peliculă în care artista are rolul principal şi joacă alături de Bradley Cooper. Cântăreaţa a păşit pe covorul roşu de la Festivalul de Film de la Toronto într-o ţinută spectaculoasă, care te duce cu gândul la „văduva neagră”.

Lady Gaga (32 de ani) a purtat o creaţie Armani, intens apreciată de criticii de modă. Rochia neagră, tip sirenă, s-a mulat perfect pe trupul cântăreţei, iar piesa de rezistenţă a fost accesoriul de pe cap cu un voal imens negru, tras peste faţă. Cerceii cu diamante uriaşe în formă de inimă au completat ţinuta impecabilă aleasă de blondă.

spl1639273_005.jpg

lady gaga rochie rosie sexy
Artista a purtat o rochie roşie, extrem de sexy şi şi-a lăsat lenjeria intimă acasă
Foto: SplashNews
 

lady-gaga-toronto-festival.jpg

lady gaga festival film toronto
Lady Gaga a purtat o rochie neagră, semnată Armani
foto: Hepta
 

Lady Gaga a păşit pe covorul roşu alături de chipeşul Bradley Cooper. Cei doi s-au ţinut de mână, au stat la poze, au glumit, iar la un moment dat actorul i-a ridicat voalul artistei de pe faţă.

„A star is born” este o peliculă regizată de Bradley Cooper şi spune povestea muzicianului de country Jackson Maine, interpretat de Cooper, care se îndrăgosteşte de o tânără cântăreaţă, Ally, jucată de Lady Gaga.

lady-gaga-bradley-cooper-toronto.jpg

lady gaga festival film toronto bradley cooper
Lady Gaga şi Bradley Cooper joacă împreună în filmuil "A star is born"
foto: Hepta

 

Lady Gaga a insistat ca toate melodiile din ''A Star is Born'' să fie interpretate live, inclusiv cele cântate de Bradley Cooper. Pentru acest rol, actorul a urmat cursuri de canto şi de muzică timp de şase luni.

Vezi aici traillerul filmului "A star is born"

Loading...

Citește și

  • Cântăreaţa  se va alătura unui marş pentru drepturile homosexualilor, desfăşurat în acest weekend la Washington DC, SUA.

  • Căzutul pe scenă, spre amuzamentul publicului, a devenit un "sport" clasic pentru celebrităţi. După ce Jennifer Lopez a dat cu fundul de pământ la American Music Awards, a venit acum rândul lui Lady GaGa.

  • Stupoare. Renumita revistă pentru femei Elle a scos la iveală o Lady Gaga cu totul nouă. Frumoasă, feminină şi deloc excentrică, în antiteză cu stilul consacrat al artistei. Fotografiile au fost făcute de către celebrul Tom Munro.

  • Cântăreaţa Lady Gaga, ce va concerta la Bucureşti pe data de 16 august, are grijă ca fiecare apariţie pe scenă, inclusiv cea din ţara noastră, să fie perfectă.