Lady Gaga s-a instalat deja în casa lui Bradley Cooper din New York?

Lady Gaga, Bradley Cooper

Lady Gaga şi Bradley Cooper s-au dat de gol că s-au îndrăgostit la ceremonia de deceranare a premiilor Oscar
S-a văzut chimia dintre ei la ceremonia de decernare a premiilor Oscar
Foto: GuliverGetty Images

O asistentă a actorului Bradley Cooper susţine că Lady Gaga s-a instalat deja în secret în apartamentul lui din New York, potrivit revistei „In Touch”. Mai mult dect atât, îmbrăcămintea de lux a cântăreţei ar atârna deja în dulapul care a aparţinut Irinei , mai scrie publicaţia.

După cum se ştie, fotomodelul Irina Shayk (33 de ani) a părăsit casa actorului Bradley Cooper (44 de ani) la începutul lui iunie şi, în locul ei, s-ar fi instalat deja Lady Gaga (33 de ani). Cel puţin aşa susţine o asistentă a starului. Bradley şi Irina au pus capăt oficial relaţiei lor după 4 ani, din care s-a născut fetiţa lor, Lea De Seine, în prezent în vârstă de 2 ani. Zvonurile privitoare la rupture dintre ei au apărut de câteva luni. S-a vorbit de faptul că actorul şi Lady Gaga s-ar fi îndrăgostit după ce au apărut împreună la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, când s-a observant chimia dintre ei. Apropiaţii lor spun că protagoniştii filmului “S-a născut o stea” nu mai au de ce să se ascundă. Lady Gaga vrea să facă nişte schimbări în apartamentul lui Bradley. Cântăreaţa primeşte însă un val de insulte pe reţelele de socializare, mai ales în limba rusă, din partea fanilor Irinei.

Lady Gaga, însărcinată cu Bradley Cooper? Presa din SUA aruncă bomba, după ce actorul s-a despărţit de Irina Shayk

Lady Gaga a lămurit situația. Este sau nu îndrăgostită de Bradley Cooper?

Bradley şi Irina vor avea custodia comună pentru fetiţa lor

Bradley Cooper şi Irina Shayk au reuşit să se înţeleagă, în această săptămână, privitor la custodia fetiţei lor, Lea. Potrivit TMZ, ei au optat pentru custodia comună, însă nu au simţit nevoia să semneze documente legale. Vor petrece timpi egali, 50% ea, 50%, el, cu copilul lor. În plus, Bradley şi Irina au căzut de acord să trăiască în acelaşi oraş pentru ca să poată să se bucure amândoi de micuţa Lea. Ei au decis, în consecinţă, că vor locui la New York. Fetiţa îi va urma însă pe celebrii ei părinţi şi în alte locuri, conform contractelor lor. Când erau împreună, manechinul rus şi actorul american aveau o casă la New York şi o casă la Los Angeles. Acum, în casa lui din New York s-ar fi instalat deja Lady Gaga.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1