Lady Gaga a lămurit situația. Este sau nu îndrăgostită de Bradley Cooper?

gettyimages-1131921810.jpg

lady gaga bradley cooper oscar 2019
Lady Gaga și Bradley Cooper i-au emoționat pe toți cu interpretarea de la Oscar
Foto: Getty

Chimia extraordinară dintre Lady Gaga și Bradley Cooper nu poate fi negată, ceea ce i-a făcut pe mulți dintre fanii lor să spună că rolurile pe care le-au jucat s-au transformat într-o poveste de dragoste și în viața reală. Mai mult, zvonurile s-au intensificat după ce solista a anunțat că s-a despărțit de logodnicul său, Christian Carino, cu care avea o relație de doi ani.

Invitată la emisiunea lui Jimmy Kimmel, Gaga a lămurit lucrurile: "În primul rând, social media este «toaleta» internetului, mai ales în ceea ce privește cultura populară. Oamenii au văzut dragoste, dar ghici ce: asta am vrut să vedeți! Shallow este un cântec de dragoste, iar filmul este despre o poveste de iubire. Am lucrat foarte mult, o săptămână întreagă pentru momentul de la Oscar. Bradley a regizat filmul, așa că s-a ocupat și de momentele muzicale (inclusiv punerea în scenă de la Oscar - n.r.). Când am cântat cu Tony Bennet, trei ani cât am fost în turneu, am avut brațele numai în jurul lui. Când cânți piese de dragoste, asta vrei ca oamenii să simtă."

gettyimages-1131922599.jpg

lady gaga bradley cooper oscar 2019
Gaga și Bradley au făcut senzație cu piesa "Shallow"
Foto: Getty

 

 

Bradley Cooper are o relație cu Irina Shayk

gettyimages-1131947474.jpg

irina shayk bradleu cooper
Bradley Cooper le-a luat pe mama sa și pe Irina Shayk pe covorul roșu de la Oscar
Foto: Getty

 

Chiar dacă Lady Gaga s-a despărțit de logodnicul ei, situașia lui Bradley Cooper este diferită. El se iubește cu supermodelul Irina Shayk, mama fetișei sale. Mai mult, cei doi au apărut împreună pe covorul roșu de la Premiile Oscar și au încercat să pună capăt zvonurilor legate de actor și Gaga.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1