Lady Gaga, fără chiloți la un eveniment monden? Când a pășit s-a văzut tot

lady_gaga_portret.jpg

lady gaga portret
Lady Gaga, într-o ținută provocatoare la un eveniment monden. A lăsat impresia că nu poartă chiloți
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Lady Gaga știe, cu siguranță, cum să se facă remarcată. Pentru promovarea primului rol important într-un film, artista a ales o rochie-pardesiu din piele neagră. Lady Gaga a părut că nu poartă chiloți, așa că, atunci când a pășit, s-a văzut tot, iar fotografii nu au ratat momentul.

Lady Gaga (32 de ani) se află în acest moment în plin turneu de promovare a celui mai important rol de până acum într-un film, ”A Star Is Born”, în care joacă alături de Bradley Cooper. Artista a participat miercuri, 26 septembrie, la un eveniment de promovare a peliculei în Londra, iar ținuta ei a făcut mai multe valuri decât filmul în sine.

lady_gaga_chiloti.jpg

lady gaga fara chiloti la un eveniment monden
Lady gaga a lăsat impresia că nu poartă chiloți la un eveniment monden
foto: Profimedia

 

Solista a ales o rochie-pardesiu din piele neagră, dar vedeta serii a fost lenjeria ei intimă, care a părut să lipsească cu desăvârșire. În realitate, Lady Gaga a ales un model de chiloți foarte decoltați, care n-au lăsat prea mult loc imaginației când artista a făcut un pas mai larg. Fotografii au fost pe fază și au surprins momentul.

lady_gaga_rochie_chiloti.jpg

lady gaga fara chiloti la un eveniment monden
Fotografii au surprins gafa vestimentară a vedetei
foto: Profimedia

 

Filmul ”A Star Is Born” spune povestea tragică a muzicianului Jackson Maine (interpretat de Bradley Cooper), care o descoperă pe cântăreața Ally (interpretată de Lady Gaga) și se îndrăgostește nebunește de ea. Pe măsură ce Ally devine din ce în ce mai cunoscută datorită talentului ei, relația lor pălește, iar Jack trebuie să-și înfrunte singur demonii.

Pentru Lady Gaga acesta este primul rol important într-un film, în vreme ce pentru Bradley Cooper, nominalizat de patru ori la premiile Oscar, ”A Star Is Born” reprezintă debutul regizoral.

Loading...

Citește și

  • Lady Gaga, pe numele său real Stefani Germanotta (32 ani) a fost atracţia plajei din Malibu, dar nu datorită unui concert pe care l-a susţinut acolo spre fericirea fanilor, ci a unei şedinţe foto incendiare. Cântăreaţa a pozat lipsită de inhibiţii, a schimbat mai multe ţinute şi s-a bucurat de razele de soare, în compania echipei care s-a asigurat că instantaneele surprinse sunt pe măsura aşteptărilor vedetei.

  • foto

    Cântăreața Lady Gaga (31 ani) a fost diagnosticată cu dureri cronice și a fost nevoită să renunțe la o parte din concertele sale. Lady Gaga a decis să apară într-un film deocumentar, despre propria sa viață, în care vorbește deschis despre carieră, despre viața sa personală, dar și despre renumita sa dispută cu Madonna.