La mulţi ani, Michelle Obama! Ce surpriză i-a făcut Barack

da.jpg

obama barack presedinteMichelle şi Barack sunt căsătoriţi de 25 de anifoto: Instagram
Michelle obama, barack obama, prima doamna, aniversare, instagram, mesaje de dragoste

Este fără doar şi poate cea mai iubită Primă Doamnă care a fost la Casa Albă, iar povestea ei de iubire cu fostul preşedinte al Americii, Barack Obama, ar putea fi subiect de film.

La 17 ianuarie, Michelle Obama a împlinit 54 de ani, iar soțul ei a profitat de ocazie pentru a-i face încă o declaraţie de dragoste online.

Cei doi sunt căsătoriţi de 25 de ani şi au împreună două comori: Malia şi Sasha Obama.

Pentru că ieri a fost ziua de naștere a lui Michelle, Barack a postat pe rețelele de socializare un mesaj care a emoționat-o pe aceasta. Mai mult, la primele ore ale dimineţii, Michelle a avut parte de o surpriză atunci când a ajuns la birou şi a găsit flori şi o felicitare de la soţul ei.

untddditled.jpg

obama barack presedinte michellBarack i-a trimis flori soţiei la biroufoto: Instagram

 

„Tu nu ești doar soția mea și mama copiilor mei, ci ești cel mai bun prieten al meu. Îți iubesc puterea, grația și hotărârea. Și te iubesc mai mult în fiecare zi. La mulți ani!”, a fost mesajul postat de Barack Obama pe contul său de socializare. La rândul ei, Michelle a postat un mesaj pe Instagram în care le-a mulţumit tuturor pentru urări. Fosta Primă Doamnă a urcat şi o fotografie cu florile primite de la Barack şi totodată i-a amintit acestuia că este cel mai bun prieten al ei, cel mai mare fan şi i-a scris că nu se va "sătura" niciodată să primească flori şi felicitări de la el.

 

Loading...

Citește și

  • Michelle Obama, supereleganta!

    Ca în fiecare an, publicaţia americană "People" a alcătuit o listă a celor mai bine îmbrăcate femei.

  • Michelle Obama şi Lady Gaga, printre cele mai bine îmbrăcate personalităţi

    Pe lista publicată de revista americană Vanity Fair se află actori, creatori de modă, prinţese şi sportivi. Excentrica Lady Gaga, actorul spaniol Javier Bardem, Prima Doamnă a Americii, Michelle Obama sau regizorul Martin Scorsese se numără printre cele mai bine îmbrăcate personalităţi din lume potrivit revistei americane Vanity Fair.