Kylie Jenner, pictorial sexy pe o plajă părăsită! Cum a pozat cea mai tânără miliardară a lumii

kylie-jenner-022718-1519762943.jpg

kylie jenner
Kylie Jenner este cea mai mică dintre surorile Kardashian
Foto:Arhivă personală

Kylie Jenner este cea mai mică dintre surorile Kardashians, dar şi cea care are cele mai puţine inhibiţii atunci când vine vorba despre pozatul provocator. La doar 22 de ani, Kylie este o femeie de afaceri care se bucură de succesul brandului de produse cosmetice pe care l-a înfiinţat cu doar câţiva ani în urmă, iar averea sa a atinc o sumă cu foarte multe zerouri. Suma impresionantă de bani pe care o deţine este rotunjită, de la o zi la altă şi mulţumită activităţii constante pe care vedeta o are pe pagina personală de Instagram, acolo unde îşi promovează afacerea, face reclamă altor produse şi nu uită să pozeze sexy pentru admiratorii din întreaga lume. Iată ultimele imagini încărcate de tânără, unele nerecomandate minorilor!

Kylie Jenner are doar 22 de ani, dar este deja deţinătoarea unui adevărat imperiu cosmetic şi mama unei fetiţe pe nume Stormi. Între afaceri, emisiuni TV şi promovarea produselor pe internet, Kylie îşi găseşte timp să pozeze în ipostaze interzise minorilor şi să îşi etaleze cu mândrie formele demne de invidiat.

untitled.png

kylie jenner
Kylie a recunoscut că a apleat la medicul estetician pentru a-şi accentua anumite trăsături fizice
Foto: Instragram Kylie Jenner

Prietenii virtuali şi cei care o simpatizează nu pot fi decât bucuroşi pentru faptul că ea este lipsită de inhibiţii, judecând după numărul remarcabil de aprecieri pe care Kylie îl primeşte la fiecare instantaneu pe care îl încarcă pe contul personal de Instagram.

untitled.png

kylie jenner
Kylie Jenner pozează provocator ori de câte ori are ocazia
Foto: Instagram Kylie Jenner

Aflată departe de treburile serioase de acasă, în vacanţă, Kylie s-a relaxat şi şi-a dat frâu liber imaginaţiei, pozând sexy şi etalându-şi trupul în formă de clepsidră, pe o plajă situată la sute de kilometri distranţă de lumea dezlănţuită. Îmbrăcată într-un costum de baie cu un imprimeu vesel, Kylie a strălucit la propriu, din pricina acesoriilor de luix purtate, dar şi la figurat, căci fericirea pe care o resimte i se poate citi cu lejeritate pe chip. 

f.jpg

kylie jenner
Aceasta este fotografia care a primit mai mult de 2,5 milioane de aprecieri într-o săptămână
Foto: Instagram Kylie Jenner

Printre persoanele care au apreciat fotografiile şi i-au scris mesaje pe un ton pozitiv lui Kylie se numără, aşa cum era de aşteptat, şi surorile sale mai mari, nimeni altele decât Kim Kardashian şi Khloe, potrivit thesun.co.uk. 

Loading...

Citește și