Kirk Douglas, scos la plimbare în scaunul cu rotile de asistenta personală. Actorul are 102 ani

de_tinut_profimedia-0420623078.jpg

kirk douglas scos la plimbare in scaunul cu rotile de asistenta personala
Kirk Douglas, 102 ani, a fost sco la plimbare de asistenta personală în Beverly Hills
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Legendarul Kirk Douglas a ajuns dependent de scaunul cu rotile. La venerabila vârstă de 102 ani, actorul care l-a interpretat pe ”Spartacus” și a frânt inimile multor femei în filmele western în care a apărut, a fost surprins marți la plimbare prin Beverly Hills. El era însoțit de asistenta personală și purta ochelari de soare, din cauza fotosensibilității de care suferă. În ciuda vârstei, Kirk Douglas glumea cu femeia care împingea căruciorul, zâmbea și saluta lumea care îl recunoștea.

Kirk Douglas este de nerecunoscut! La venerabila vârstă de 102 ani, actorul care l-a interpretat pe gladiatorul trac ”Spartacus” în ecranizarea din 1960, a ajuns în scaun cu rotile și este dependent de atenția unei asistente personale care îl însoțește pretutindeni. Recent, Kirk Doulas a fost surprins de paparazzi în Bevely Hills în timp ce se plimba în căruciorul cu rotile. Fostul sex simbol al Hollywood-ului a ținut morțiș să se îmbrace elegant și a pus pe el un plover și niște pantaloni de stofă. Kirk Doulas a debutat în 1946 în filmul ”Ciudata iubire a Marthei Ivers”. El s-a născut la 9 decembrie 1916 într-o familie de imigranți evrei, în Amsterdam, New York, SUA. Numele lui real este Issur Danielovici Demski. Până să cunoască celebritatea Kirk Douglas a vândut gustări la colț de stradă și vindea ziare prin intersecții pentru a-și întreține familia. A descoperit dragostea pentru teatru după ce a primit o bursă de studiu la Academia Americană de Artă Dramatică și a avut-o colegă de promoție pe Lauren Bacall. După absolvire, Douglas a avut șansa lui de a debuta pe Broadway, într-un rol secundar. Spiritul de aventurier care l-a urmărit toată viața pe actorul cu o statură 1,76 de metri l-a făcut să se înscrie în Marina americană la scurt timp după începerea celui de al Doilea Război Mondial. A activat ca ofițer de telecomunicații până în 1944 când a fost lăsat la vatră pe motive medicale.

kirk_douglas_spartacus.jpg

kirk douglas a jucat in filmul spartacus în 1960
Kirk Douglas l-a interpretat pe gladiatorul trac Spartacus în filmul cu același nume, din anul 1960

Debutează la Hollywood abia în 1946, în filmul ”Ciudata iubire a Marthei Ivers”. Specialitatea lui însă devin filmele western și cele despre război. În 1960, îl interpretează pe gladiatorul Spartacus în filomul omonim. Continuă să joace în roluri ușoare până în 1992. În 1996, sufer o serie de atacuri cerebrale convulsive care îl lasă fără capacitatea de a mai vorbi normal. În același an primește un premiu Oscar onorific pentru întreaga carieră și reușește să țină un discurs memorabil în ciuda faptului că făcea eforturi supraomenești să scoată cuvintele din gură. Kirk Douglas a fost căsătorit cu Diana între 1943 și 1951. Din această căsnicie a avut doi fii: pe Michael (74 de ani) și pe Joel (71 de ani). Kirk Douglas se căsătorește cu Anne Buydens (99 de ani) în 1954 și au doi fii: pe Peter (63 de ani) și pe Eric, care a murit în 2004 la vârsta de 46 de ani, în urma unei supradoze. Diana Douglas a murit la 3 iulie 2015.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1