Kirk Douglas nu i-a lăsat nici măcar un singur dolar lui Michael! Cine a primit întreaga avere

kirk-douglas-si-fiul-michael.jpg

kirk douglas si michael
Kirk Douglas a decis ca averea sa să fie împărţită între mai multe organizaţii caritabile
Foto sursă: Profimedia

Kirk Douglas, unul dintre cei mai longevivi actori de la Hollywood, s-a stins din viaţă pe 5 februarie la vârsta de 103 ani, lăsând în urmă nenumărate roluri memorabile şi o avere de 61 de miloane de dolari. Nici măcar un dolar nu a ajuns însă la membrii familiei, căci Kirk a demonstrat, şi după moarte, că sufletul său s-a îndreptat întotdeauna asupra celor mai puţini norocoşi.

Legenda Hollywood-ului, Kirk Douglas, a fost dintotdeauna un om foarte generos şi a demonstrat acest lucru, din plin, chiar şi după moartea sa. Kirk a dorit ca averea sa să fie împărţită între mai multe fundaţii caritabile. Suma de 50 de milioane de dolari a fost distribuită, prin intermediul fundaţiei Douglas, acelor persoane cu care destinul nu s-a arătat atât de milos. Printre binefeciari se numără Universitatea St Lawrence, căminul de copii înfiinţat de către Kirk şi soţia acestuia, precum şi spitalul de copii din Los Angeles. 

kirk-douglas-anne-buydens-2.jpg

kirk douglas
Kirk Douglas și Anne Buydens s-au iubit timp de 65 de ani
Foto: Gettyimages

Lui Michael Douglas nu i-a revenit nici măcar un dolar din averea tatălui său, dar acest lucru nu reprezintă, cu siguranţă, o problemă pentru actor întrucât în conturile sale se afla suma de 300.000 de dolari, potrivit mirror.co.uk.

Kirk a suferit un accident vascular masiv în 1996

kirk_douglas_1.jpg

kirk douglas si sotia sa
Kirk Douglas, alături de soția sa, Anne Buydens, la aniversarea a 102 ani
Foto: Profimedia

Moartea lui Kirk Douglas a fost una care a îndurerat întreaga familie. Fanii din întreaga lume şi-au exprimat gândurile sincere prin intermediul reţelelor de socializare, iar televiziunile au reminit despre cariera de peste 70 de ani a celebrului actor. Sănătatea lui Kirk a început să se afle pe o pantă descendentă din anul 1996, atunci când a suferit un atac vascular cerebral masiv. Din acel moment, apariţiile sale pe micul ecran au fost din ce în ce mai rare, Kirk hotârând să petreacă mai mult timp alături de cei mai dragi oameni din viaţa sa. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1