Kirk Douglas a devenit cel mai longeviv actor. Ce surpriză i-a făcut nora sa, Catherine Zeta Jones

michael-douglas-kirk-douglas.jpg

michael douglas si kirk
Michael Douglas i-a transmis un mesaj emoţionant tatălui său cu ocazia zilei de naştere
Foto:GettyImages

Pe 9 decembrie, legendarul actor Kirk Douglas împlineşte o vârstă pe care nu mulţi sunt suficienţi de norocoşi încât să o atingă. Kirk, tatăl celebrului Michael Douglas, sărbătoreşte împlinirea a 103 ani de viaţă, cu bune şi cu rele. Cu o carieră demnă de invidiat, o familie numeroasă care îl iubeşte enorm şi o noră precum Catherine Zeta Jones, Kirk are toate motivele să fie fericit.

Kirk Douglas împlineşte pe 9 decembrie vârsta de 103 ani, iar aşa cum era de aşteptat, atât fiul său, Michael Douglas , cât şi nora sa, Catherine Zeta Jones, s-au întrecut în mesaje care mai de care mai emoţionante prin care i-au urat viaţă lungă şi multă sănătate unuia dintre cei mai longevivi actori de la Hollywood. Nu se poate spune cu exactitate care este misterul energiei debordante pe care Kirk încă o are şi la această vârstă, însă am putea să afirmăm că dragostea cu care este înconjurat de familie contribuie la fericirea pe care o resimte zi de zi. 

untitled.png

kirk douglas si catherine zeta jones
Fotografia încărcată de Catherine Zeta Jones cu ocazia zilei de naştere a socrului său
Foto:Arhivă personală

De-a lungul carierei sale prodigioase, Kirk Douglas a apărut în peste 90 de filme şi are o avere de 60 milioane de dolari. A fost însurat din 1943 până în 1954 cu Diana Dill, care i-a dăruit doi fii, Michael (75 de ani) şi Joel (72 de ani). Din 1954, este însurat cu Anne Buydens (100 de ani). Ea era asistentă pe platourile de filmare, când s-au cunoscut. Anne i-a dăruit şi ea doi fii, Peter (63 de ani) şi Eric, decedat în 2004 la 46 de ani.

kirk-douglas-frail-wheelchair-rare-appearance-1117297.jpg

kirk douglas
Lirk Douglas, alături de soţia sa, în urmă cu doi ani, la aniversarea a 101 de viaţă
Foto:GettyImages

În anul 2004, Kirk Douglas s-a retras din actorie, dar numele i-a fost dus mai departe de fiul său, Michael Douglas, un actor la fel de celebru, pe care, spune Kirk, nu l-a încurajat să aleagă această cale : „Nu l-am încurajat niciodată pe Michael să aleagă actoria. Din contră, am încercat să-l descurajez. Însă eu îl admir pe el pentru că este un om deoesbit şi un filantrop. Sunt mândru de copiii mei pentru că toţi au muncit foarte mult“, a declarat Kirk, potrivit adevarul.ro.

Kirk Douglas, un adevărat luptător

deschidere.jpg

kirk si michael
Michael Douglas alături de tatăl său, celebrul Kirk Douglas
Foto: Instagram

Născut la 9 decembrie 1916, la Amsterdam, statul New York, Kirk Douglas a fost campion la lupte în tinereţe şi l-a avut ca rival pe celebrul Burt Lancaster. În filmele sale, şi-a demonstrat mereu aptitudinile fizice excepţionale. Din păcate, însă, a avut şi mari probleme: un accident de elicopter, din care a scăpat în mod miraculos, un AVC, în 1996, care l-a lăsat paralizat parţial, o criză cardiacă, în 2001.

Loading...

Citește și

  • Legendele nu mor niciodată! Marele Kirk Douglas a primit zilele trecute vizita fiului său cel mare Michael, 72 de ani. La cei 99 de ani ai săi, legenda Hollywoodului pare să sfideze timpul.

  • kirk douglas 102 ani

    În 9 decembrie, legendarul actor Kirk Douglas a împlinit venerabila vârstă de 102 ani, motiv de mare sărbătoare în familie. Celebrul său fiu, Michael Douglas, și soția acestuia, frumoasa Catherine Zeta-Jones, l-au sărbătorit cum se cuvine pe senior.