Kim Kardashian, susținută la divorț! De ce nu a mers căsnicia ei

Kim Kardashian

Kim Kardashian nu mai trăiește cu soțul
Kim și Kanye au împreună 2,2 miliarde de dolari

Kim Kardashian este susținută la divorțul pe care îl pregătește. Fosta bonă spune că aceasta a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și salva căsnicia.

Vedeta americană de televiziune Kim Kardashian (40 de ani) şi soţul său, cântăreţul Kanye West (43 de ani), duc vieţi separate, iar ea se pregătește de divorț, fiind susținută de fosta bonă, Pam Behan. Kim face pregătiri pentru a obține custodia celor patru copii ai lor. Pam Behan, care a fost bonă în familia lui Kim din 1991 până în 1996, are o impresie foarte bună privitoare la aceasta. Ea spune că a treia căsnicie a lui Kim Kardashian a eșuat fiindcă bărbații sunt intimidați de frumusețea și inteligența ei. Pam Behan a ajutat la creșterea lui Kim și a fraților ei, Kourtney, Khloé și Rob. Ea a fost de asemenea asistenta personală a mamei lor, Kris Jenner. 

Kim Kardashian, într-o ţinută periculos de sexy! Cum a fost surprinsă în plină stradă

Kim Kardashian, din nou goală! Fotografia a strâns 1 milion de like-uri în câteva ore

Nu mai locuiește împreună cu soțul

De când el a început să aibă tulburări psihice în timpul tentativei de a candida la preşedinţia SUA, anul acesta, Kim Kardashian și Kanye West nu mai trăiesc împreună. Cei doi au patru copii, North, în vârstă de şapte ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de doi ani, şi Psalm, de un an, care stau cu mama lor, în Los Angeles, California, pe coasta de vest a Americii. Kanye stă la ferma lui din statul Wyoming, unde se ocupă de muzică. Îi place mult să locuiască acolo, chiar dacă soţia sa şi cei patru copii sunt la 1.843 de kilometri distanţă. ”. Kim Kardashian şi Kanye West sunt căsătoriţi din anul 2014 şi au împreună averea uriaşă de 2,2 de miliarde de dolari, pentru care lumea se așteaptă că se vor război. Kim Kardashian este susținută la divorțul pe care îl pregătește.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1