Kim Kardashian a împlinit 40 de ani. S-a serbat cu o gașcă mare pe o insulă privată

Kim Kardashian

Kim Kardashian spune că la petrecer s-a făcut plajă
Kim a purtat o ținută foarte sexy
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Kim Kardashian s-a serbat pe o insulă privată liberă de COVID-19. Vedeta de televiziune a fost criticată pentru că a organizat o mare distracție la vreme de pandemie.

În ziua de 21 octombrie, Kim Kardashian a împlinit vârsta de 40 de ani și s-a serbat pe o insula privată. A fost o petrecere de pomină, organizată de mama ei, Kris Jenner. Petrecerea a avut loc pe o insulă privată unde nu existau cazuri de infecatre cu COVID-19. Au participat 40 de invitați, rude și prieteni. Cu toții au trebuit să se supună unor teste medicale înainte de a ajunge pe insulă. Kim a spus pe o rețea socială că se simte binecuvântată pentru că a avut parte de o așa peterecere specială la aniversare.

kim-khloe-kourtney.jpg

kim, khloe, kourtney kardashian
Khloe, Kim și Kourtney Kardashian
foto: arhivă personală

Kim Kardashian, într-o ţinută periculos de sexy! Cum a fost surprinsă în plină stradă

Kim Kardashian contraatacă! Cum s-a pozat după zvonurile că soțul o înșală cu un bărbat

Două săptămâni de teste și carantină înainte de petrecere

kim.jpg

kim kardashian
Kim Kardashian a împlinit 40 de ani
foto: arhivă personală

Timp de dpuă săptămâni, invitații au fost supuși testelor medicale și carantinei, pentru ca sărbătorita să se asigure că nimeni nu se va îmbolnăvi de COVID-19. S-a dansat, s-au făcut curse cu biciclete, s-a înotat în apropiere de balene și s-a făcut plajă, a povestit Kim. Vedeta s-a remarcat de-a lungul vremii datorită sânilor și a fundului ei, pe care unii îl numesc cel mai apetisant posterior din lume. Soțul său, Kanye West, a fost totuși nemulțumit de bustul siliconat al nevestei. De aceea a influențat-o să angajeze o specialistă care să-i facă celebri precum fundul. La averea de peste 1 miliard de dolari pe care Kim Kardashian o are, împreună cu soţul său, Kanye West (43 de ani), nu se pune problema de bani. Kim Kardashian s-a serbat pe o insulă privată liberă de COVID-19.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1