Kim Kardashian, la un pas de moarte din cauza sarcinilor. A trecut prin cinci operaţii într-un an şi jumătate

kim-kardashian-copii.jpg

Kim Kardashian are patru copii, doi născuţi pe cale naturală, doi aduşi pe lume de mame-surogat
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Kim Kardashian este mamă a patru copii, doi aduşi pe cale naturală, iar doi prin mamă surogat. Însă cele două sarcini nu au fost deloc uşoare: starul de 39 de ani suferă de o boală numită toxemie, iar după ce a născut primul copil, placenta a rămas în ea. După a doua sarcină, Kim a fost nevoită să treacă prin cinci operaţii.

Soţia lui Kanye West a suferit numeroase complicaţii după ce a născut primii ei copii, North, de şase ani, şi Saint, de patru. Ea a povestit că naşterile au fost groaznice şi a avut nevoie de mame-surogat pentru fiica Chicago, de un an şi fiul Psalm, de şapte luni. 

"Când eram gravidă cu North, am aflat că am o boală numită toxemie. Practic, organele mamei încetează a mai funcţiona. Poţi scăpa doar dacă naşti. La 34 de săptămâni şi jumătate, am intrat în travaliu forţat. North s-a născut prematur, cu şase săptămâni", a povestit Kim, conform dailymail.co.uk. 

Placenta, care ar fi trebuit să iasă cu bebeluşul, a rămas în uter şi a continuat să crească. Asta duce, în general, la moartea mamei. 

A insistat să mai rămână din nou gravidă, cu un embrion îngheţat, iar Saint a venit pe lume. Însă a trecut prin aceeaşi sarcină toxică, iar după a fost operată de cinci ori, într-un an şi jumătate. 

Cu toate că a fost la un pas de moarte, Kim a declarat că nu regretă: "A meritat. Sunt aşa fericită că am copii, le mulţumesc mamelor surogat, mulţumesc familiei". 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1