Kim Kardashian l-a prezentat fanilor pe cel mai nou membru al familiei. Ce adorabil este Psalm Ye!

kim-kardashian-kanye.jpg

kim kardashian si kanye west alaturi de trei dintre copii
Kim Kardashian şi Kanye West alături de trei dintre copiii lor
Foto: Arhivă personală

Kim Kardashian (38 de ani) a devenit mamă pentru a patra oară în urmă cu o lună cu ajutorul unei mame-surogat care a adus pe lume un băieţel perfect sănătos. Kim Kardashian şi Kayne West au păstrat alegerea numelor bizare pentru copii lor, micuţul urmând să fie chemat Psalm Ye. După o lună în care Kim s-a abţinut cu greu să nu-l prezinte pe cel mai nou membru al familiei celor 141 milioane de urmăritori de pe Instagram, iată că a sosit momentul mult aşteptat de vedetă. Imaginea în care apare Psalm Ye îl înfăţişează pe acesta într-o ipostaza adorabilă şi a fost apreciată de sute de mii de fani în cursul a 24 de ore.

Kim Kardashian este foarte mândră de topţi copii ei şi nu ratează nici măcar o singură ocazie de a demonstra acest lucru, încărcând constant imagini cu ei pe pagina personală de Instagram. A venit rândul celui mai nou membru al familiei să facă cunoştinţă indirect cu prietenii virtuali ai mamei sale, căci Kim l-a fotografiat şi a distribuit pe Instagram imaginea adorabilă cu Psalm Ye.

Într-un costum de bebeluş, de un alb imaculat, dormind profund şi având o expresie liniştită pe chip, aşa a fost prezentat băieţelul celor care doresc să ştie fiecare pas pe care vedeta de peste Ocean îl face. Comentariile şi aprecierile nu au întârziat să apară, căci Psalm Ye a topit cu sguranţă inimile internauţilor.

psalm-ye

psalm ye
Psalm Ye a fost adus pe lume de o mamă surogat
Foto: Instagram Kim Kardashian

Cel de-al patrulea copil al cuplului Kim Kardashian-Kayne West a venit pe lume în urmă cu o lună, cu ajutorul unei mame-surogat alese cu minuţiozitate şi stricteţe maximă de către cei doi. Psalm Ye va avea cu cine să se juoace şi să se distreze pe cinste căci mai are trei fraţi care îi vor fi alături: North, Saint şi Chicago.

Kim şi Kayne West îşi doresc o familie numeroasă

Kim Kardashian și Kanye West au susținut întotdeauna că își doresc o familie mare, însă vedeta a explicat că din cauza unor probleme de sănătate nu a putut să ducă personal mai mult de două sarcini, așa că a apelat la aceasta soluție „miraculoasă”, care să o ajute să își păstreze și silueta pentru care a investit sume considerabile. Cuplul are împreună 4 copii, dintre care ultimii doi aduși pe lume cu mame surogat.

Kim i-a făcut o declaraţie de dragoste cel puţin bizară

Într-un interviu oferit publicaţiei The Cutt, bruneta a declarat a avut numai cuvinte de laudă la adresa soţului ei. “Miroase a bogat. Nu ştiu să explic… a om bogat, are miros de bani”, a declarat Kim, potrivit Daily Mail.

kanye-west

kayne-west
Kayne West şi Kim Kardashian sunt căsătoriţi de cinci ani
Foto: GettyImages

Citeşte şi

Kim Kardashian, goală: "Fundul meu nu este mare"

Aşa se face Kim Kardashian frumoasă! FOTO

Loading...

Citește și