Kim Kardashian a confirmat faptul că al patrulea său copil va fi făcut de o mamă surogat

gettyimages-473025350.jpg

Kim Kardashian și Kanye West vor avea împreună un băiețel
Foto Getty Images

Kim Kardashian a confirmat oficial faptul că ea și soțul ei, Kanye West, vor avea al patrulea copil printr-o mamă surogat. Ei își doresc să aibă în total șase copii, astfel că mai vor încă trei copii cei doi părinți.

Kim Kardashian și Kanye West sunt doi părinți foarte grijulii, iar celebra vedetă a confirmat faptul că își dorește ca în total ei să aibă șase copii. 

Kim Kardashion va avea un băiețel

Kim Kardashian a confirmat că va avea un băiețel, potrivit people.com. „Este un băiat. Cred că s-a aflat deja. M-am îmbătat în ajuns de Crăciun și am spus unor persoane. Nu-mi mai amintesc cui i-am spus deoarece eu nu prea mă îmbăt”, a declarat ea, potrivit sursei citate anterior. 

Cuplul Kim - Kanye mai au deja două feitițe și un băiețel. North este fiica cea mare în vârstă de 5 ani, iar fiul lor are 3 ani. În urmă cu 11 luni Kim și Kanye au devenit părinții unei fetițe pe nume Chicago, pe care îl au împreună tot printr-o mamă surogat. 

47582999_1668554533251035_5747953285047205092_n.jpg

Kim Kardashian și Kanye West vor face al patrulea copil printr-o mamă surogat
Foto Getty Images

Kim și Kanye își doresc să clădească o dinastie, așa cum au declarat cei doi în repetate rânduri, motiv pentru care ei nu se opresc doar la 4 caopii.

Loading...

Citește și

  • Când nu ai nimic de spus, ridică fusta mai sus! Na, că am făcut şi versuri. Dar cam asta s-a întâmplat cu divele la evenimentele mondene la care au fost invitate doar pentru a face act de prezenţă. Jennifer Lawrence (28 de ani) şi-a scos un sfârc din decolteu pentru a atrage atenţia, iar altele şi-au dezgolit pulpele până la nivelul chiloţilor. Iată cele mai mari gafe vestimentare din 2018.

  • Kim Kardashian este cunoscută drept „regina selfie-urilor”, având un număr mare de urmăritori pe rețelele de socializare, însă nu mulți știu la ce trucuri de editare apelează vedeta pentru a obține pozele „perfecte”. Recent, soția lui Kanye West a fost criticată și insultată de către fani, după ce aceasta a publicat o poză cu fetița ei, North West, pe care a editat-o în așa fel încât să pară mai slabă. Iată imaginile!