Keith Flint și-a implorat soția să se întoarcă la el, cu puțin timp înainte să se sinucidă! Detalii cutremurătoare

keith_flint.jpg

keith flint
Keith Flint a murit la 49 de ani
Foto: Arhiva personală

Noi detalii cutremurătoare au ieșit la iveală cu privire la sinuciderea lui Keith Flint. Solistul trupei The Prodigy a fost găsit mort, luni dimineață (4 martie), la reședința lui din Essex, Marea Britanie. Artistul în vârstă de 49 de ani ar fi încercat să se împace cu soția lui, Mayumi Kai (31 de ani), cu puțin timp înainte de a recurge la gestul extrem.

Potrivit apropiaților, Keith Flint s-a despărțit de partenera lui de viață în urmă cu un an, dar nu a putut accepta acest gând. Mayumi Kai s-a mutat înapoi în țara natală, Japonia, acolo unde este model și Dj de succes. Keith Flint ar fi implorat-o pe soția lui să se întoarcă la el, însă aceasta nu s-a lăsat înduplecată, potrivit tabloidului britanic The Sun

Keith Flint a sperat la o împăcare până în ultima clipă

Recent, solistul de la The Prodigy a scos la vânzare ferma de 1.7 milioane de euro din Essex, pe care Mayumi Kai o adora. Se pare că a așteptat până de curând pentru că spera că soția lui se va întoarce acasă.

„Keith a sperat că se pot împăca. A sunat-o și a implorat-o, dar ea nu s-a răzgândit și a insistat ca el să vândă casa. Acest lucru l-a dărâmat pe Keith. Mayumi nu este de vină pentru ce s-a întâmplat, dar se pare că el nu a putut trăi fără ea”, a declarat un apropiat al artistului, conform sursei citate.  Prietenii cred că după separarea de soție, artistul s-a reapucat de droguri. În trecut, solistul de la The Prodigy a recunoscut că s-a luptat cu alcoolul, depresia și drogurile foarte mult timp, dar a spus că Mayumi Kai a fost cea care l-a salvat.

Cum vorbea Keith Flint despre soția lui

În ultimele luni, cei doi aproape că nu s-au văzut deloc, dar puțini știau că s-au separat. Ea a fost prinsă cu proiectele pe care le are în Japonia, iar cei de la The Prodigy au avut turneu în Australia.

Keith Flint și Mayumi Kai s-au căsătorit în 2006 și locuiau împreună la ferma din Essex, unde aveau mulți cai și câini.

„Ne place să facem picnicuri și să ne plimbăm prin verdeață. Soția mea adoră casa, câinii și celelalte animale pe care le avem. Avem inclusiv o căprioară și o vulpe”, declara în urmă cu ceva timp regretatul artist. Cu toate acestea, după despărțirea de soția lui, Keith Flint s-a hotărât să scoată la vânzare ferma. Surse apropiate de artist susțin că acesta voia să vândă și pub-ul The Leather Bottle, localizat în apropiere de reședința sa.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1