Keanu Reeves a împlinit 56 de ani. Ce spune iubita lui atunci când e numită "bătrână" și "căruntă"

keanu-alexandra-gettyimages-11543168461.jpg

Keanu Reeves și Alexandra Grant
foto: Guliver / GettyImages

Keanu Reeves a împlinit 56 de ani pe 2 septembrie. Mai mult decât un actor fantastic, canadianul este și un bărbat interesant, fiind mereu dat exemplu pentru stilul său de viață simplu și fără pretenții de superstar. După drame uriașe care i-au marcat existența, Keanu iubește din nou, iar partenera lui de viață este cel puțin la fel de neconvențională ca și el.

Keanu Reeves este unul dintre actorii atipici de la Hollywood. Retras şi discret, a folosit mereu puţine cuvinte atunci când a discutat despre viaţa sa personală, iar intrigile amoroase nu au fost niciodată pe gustul său. După mai bine de 20 de ani de la pierderea iubitei şi a copilului, drame incredibile care i-au marcat existența, Keanu a găsit puterea de a acorda iubirii încă o şansă.

alexandra-grant-keanu-reeves.jpg

Alexandra Grant și Keanu Reeves

Cea care i-a readus zâmbetul pe buze este colaboratoarea şi colega sa, Alexandra Grant, de 47 de ani. Mulți au numit-o "prea bătrână pentru Keanu", deși ea este cu 9 ani mai mică decât el, însă aceste bârfe au legătură cu stilul nonconformist al Alexandrei și cu faptul că are părul alb. Puțini știu însă că ea a început să albească prematur, după 20 de ani, iar pâna la 35 de ani avea părul alb complet.

keanu-alexandra-gettyimages-1154316846.jpg

Pe Keanu si Alexandra ii leaga 10 ani de prietenie
foto: Guliver / GettyImages

"Dacă aș fi vrut să arăt precum Kim Kardashian, ar fi trebuit să îmi tai picioarele"

Într-un interviu acordat publicației British Vogue, artista a făcut afirmaţii curajoase şi a explicat de ce a decis să nu îşi vopsească părul şi să nu acorde prea multă atenţie standardelor de frumuseţe utopice, promovate în zilele noastre. "Cred foarte tare în puterea alegerii, puterea de a alege orice te face să te simţi bine în pielea ta. În acelaşi timp, cu toţii ar trebui să avem mai multe opţiuni despre ce înseamnă frumuseţea. Doar suntem miliarde pe acest pământ! Da, am 1 metru 85 înălțime și părul alb. Dacă mi-aș fi dorit să arăt precum Kim Kardashian, pai ar fi trebuit să-mi fac operație pentru a-mi scurta picioarele", a declarat Alexandra.

Alexandra Grant a albit prematur la 20 de ani

"Am albit prematur la vârsta de 20 de ani şi mi-am vopsit părul în toate culorile posibile până în momentul în care am relaizat cât de toxică este vopseaua. La vârsta de 30 de ani mi-am lăsat părul să devină blond platinat. Iubesc şi sprijin faptul că fiecare femeie poate să decidă cum doreşte să arate. Dacă femeile decid să se îndepărteze de standardele de frumuseţe poate este momentul să vorbim despre acele standarde. Trimit iubire tuturor femeilor", a mai scris Alexandra pe pagina contului personal de Instagram. 

keanu-reeves-alexandra-grant-gettyimages-1154316840.jpg

Keanu Reeves și Alexandra Grant
foto: Guliver / GettyImages

Keanu Reeves și-a pierdut iubita și fiica la doar un an diferență

Actorul de orgine libaneză, care s-a născut în Beirut, a trecut printr-o durere greu de imaginat. Pe 24 decembrie 1999, în timp ce Keanu Reeves filma pentru „Matrix”, fiica actorului, Ava Archer Symes-Reeves, s-a născut moartă. Durerea pierderii copilului a făcut ca el și logodnica lui, Jennifer Syme, să se îndepărteze unul de altul și să decisă să se despartă.  Un an și jumătate mai târziu, ea a fost ucisă într-un accident de mașină. Jennifer a murit la doar 28 de ani, pe 2 aprilie 2001. 

Keanu Reeves a vorbit despre pierderea suferită, într-un interviu acordat în 2006 publicației Parade: „Această suferiță își schimbă forma, dar nu se termină niciodată. Oamenii cred că poți trece peste asta, dar se înșală. Când oamenii pe care îi iubești pleacă de lângă tine, rămâi singur”. Keanu Reeves a declarat că pierderea fiicei și a fostei iubite a constituit motivul pentru care nu și-a mai dorit niciodată o relație serioasă sau o familie.

Citește și:

La 74 de ani, Helen Mirren a fost confundată cu iubita lui Keanu Reeves. Reacția actriței a fost delicioasă

Keanu Reeves, prima iubită în 20 de ani, după ce logodnica și fiica lui au murit! Cine este partenera actorului

Loading...
 
 

Citește și