Katy Perry, transformată de sarcină. Nu-și ascunde formele și radiază. Cum a fost surprinsă de ziua ei

katy.jpg

Katy Perry radiază de fericire la doar două luni de la sarcină

Pe chipul celebrei artiste Katy Perry se poate citi cu ușurință bucuria de când a devenit mămică pentru prima oară. Logodnica lui Orlando Bloom a fost surprinsă de ziua ei pe străzile din Los Angeles, unde artista locuiește. Aceasta nu se aștepta ca paparazzi să o fotografieze chiar în acele clipe. Iată imaginile cu Katy Perry, la doar două luni de la nașterea fetiței lor.

Celebra artistă a hiturilor «Fireworks» și «Dark Horse» a ieșit la plimbare cu patrupedul pe nume Nugget pe străzile din LA. Katy Perry și-a suprins fanii și vecinii cu noul aspect, după ce sarcina i-a transformat trupul, însă nu pare să-i pese despre acest lucru și radiază de bucurie. 

profimedia-0565540463.jpg

Foto Profimedia

Katy Perry a purtat haine lejere, sport, în aceeași nunață - albastru deschis, iar în picioare a purtat doar niște papuci. Nu a încercat să se ferească de paparazzi, semn că se simte în pielea ei, chiar și după ce a luat câteva kilograme în plus. Artista a radiat în ziua în care a împlinit 36 de ani. 

1profimedia-0565540487.jpg

Foto Profimedia

Orlando Bloom a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa lui

Orlando Bloom a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa lui cu Katy Perry. La început i s-a părut că seamănă cu mama ei, dar acum e clară asemănarea cu altcineva

Într-un interviu pe care l-a acordat recent în emisiunea lui Ellen DeGeneres, actorul Orlando Bloom (43 de ani) a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa pe care o are cu cântăreața Katy Perry (35 de ani). ”Când s-a născut, am spus, oh sunt eu în miniatură. Din fericire, are ochii albaștri ai lui Katy, ceea ce este perfect, apoi a început să semene cu mama mea”, a spus Bloom. Actorul a mai povestit că, atunci când Katy era însărcinată, a cântat un cântec pentru micuță. Acum, când intră în încăpere și fetița, numită Daisy, îi aude vocea, imediat se liniștește. Acest lucru îi umple sufletul de fericire.

 

Loading...
 
 

Citește și