Katie Price s-a logodit a șaptea oară. Cine e alesul

Katie Price

Katie Price și noul logodnic
Katie Price și Carl Woods s-au logodit după 10 luni de relație
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Katie Price s-a logodit a șaptea oară. Diva de 42 de ani a anunțat că mai tânărul Carl Woods, de 31 de ani, va fi al patrulea soț al ei.

Fotomodelul Katie Price, 42 de ani s-a logodit a șaptea oară. Ea este o adevărată devoratoare de logodnici Bomba sexy din Marea Britanie a anunțat marți seara că s-a logodit cu iubitul ei, Carl Woods, după o relație de doar 10 luni. Ea intenționează să se mărite cu el. Aceasta e cea de a șaptea logodnă a lui Katie, care a fost măritată până acum de trei ori și are cinci copii.

Katie Price rămâne fără casă, după ce a tocat 50 de milioane $

Vacanță de coșmar! Katie Price a ajuns în scaunul cu rotile după ce și-a rupt picioarele

A fost măritată de 3 ori

Katie Price a pus o poză pe o rețea socială în care era împreună cu logodnicul și avea pe deget inelul de la el, la explicația foto scriind: ”Am spus da”. Katie spune că a găsit în sfârșit bărbatul potrivit. Ea a divorțat de al treilea soț, fostul stripper Kieran Hayler, de 34 de ani, luna trecută. S-au despărțit după 5 ani de căsătorie, după ce Kieran a înșelat-o cu bona. Katie a mai fost măritată cu Peter Andre, de 48 de ani, între 2005 și 2009, cu Alex Reid, de 45 de ani, din 2010 până în 2012. Ea a fost logodită prima oară cu Warren Furman, de 48 de ani, în 1997. A mai fost logodită cu argentinianul Leonardo Penna, de 35 de ani, timp de 8 luni, în 2012, cu Kris Boyson, de 31 de ani, din iulie 2019, timp de 19 luni. Katie Price s-a logodit a șaptea oară.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1