Katie Holmes se împarte între Suri și iubitul bucătar

profimedia-0564558766_1_copy.jpg

Katie e îndrăgostită lulea de Emiliano
Foto: Profimedia

E în al nouălea cer de fericire! Katie Holmes se simte foarte bine ca mamă şi ca iubită. Ea şi fiica sa, Suri, au făcut o plimbare cu bicicletele, înainte de a se vedea cu iubitul.

Actriţa Katie Holmes (41 de ani) a fost surprinsă la plimbare cu fiica sa, Suri, care e deja o domnişorică de 14 ani. 
S-au plimbat cu bicicletele amândouă în New York. Katie se menţine foarte bine pentru vârsta ei. Suri îi seamănă şi par mai degrabă surori decât mamă şi fiică. 
Fata a crescut şi îşi susţine mama întru totul. Nu are nimic împotrivă că aceasta se iubeşte cu bucătarul Emilio Vitolo Jr (33 de ani). 

profimedia-0564543606_1_copy.jpg

Katie şi Suri par surori
Foto: Profimedia

Nu o deranjează să fie tatăl ei vitreg, chiar dacă e mult mai tânăr decât mama sa. Când a venit timpul ca iubitul să sosească pentru ca actriţa să continue plimbarea cu el, Suri a plecat acasă. 
Katie e îndrăgostită lulea de Emilio. Ei erau îmbrăcaţi asemănător şi s-au arătat foarte apropiaţi unul de altul înainte de a pleca la plimbare. 
Katie s-a cuplat cu bucătarul după ce s-a despărţit de actorul Jamie Foxx (52 de ani), anul trecut, după 6 ani de iubire. Ea a fost măritată, între 2006 şi 2012, cu Tom Cruise (58 de ani), împreună cu care o are pe Suri. 

profimedia-0564558785_copy.jpg

S-a plimbat cu iubitul pe biciclete
Foto: Profimedia

Emilio Vitolo Jr este un bucătar faimos în New York şi lucrează la restaurantul Emilio Ballato din cartierul SoHo, local care a fost cumpărat de tatăl lui în anii 1990. Întreaga lui familie lucrează în acest restaurant. Noul iubit al lui Katie are origini italiene după tată şi dinspre mamă este peruan. 
Restaurantul Emilio Ballato e foarte apreciat de celebrităţi ca Whoopi Goldberg, Rihanna, Denzel Washington şi Barack Obama.
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1