Katie Holmes, îndrăgostită până peste cap de bucătarul tinerel! Nu au ținut cont că sunt pe stradă și au făcut risipă de săruturi

profimedia-0557284413.jpg

katie holmes si bucatarul
Katie Holmes radiază de fericire alături de bucătar
Sursă foto: Profimedia

A răsărit soarele și pe strada actriței Katie Holmes. După un mariaj eșuat cu Tom Cruise și o relație de șase ani cu artistul Jamie Foxx ,iată că și-a găsit fercirea în brațele unui bucătar mai tânăr decât ea cu opt ani. Diferența de vârstă nu contează atunci când iubirea este cea care distruge orice barieră, pare să își spună cei doi care nu își pot lua ochii unul de la altul. Recent ei au fost surprinși de fotoreporterii de peste Ocean, comportându-se precum niște adolescenți care simt pentru prima data fluturi în stomac.

Katie Holmes a confirmat recent faptul că formează un cuplu alături de bucătarul Emilio Vitolo Jr., după ce a fost surprinsă de fotoreproteri în compania acestuia, la un restaurant. Cuplul a făcut risipă de gesturi de afecține și nu a ținut cont de prezența celorlalți, oferindu-și săruturi.

katie-holmes-jamie-foxx_0.jpg

katie holmes si jamie foxx
Katie Holmes și Jamie Foxx s-au despărțit în 2019, după șase ani de relație
Sursă foto: Gettyimages

Actrița a radiat de fericire la brațul bucătarului, întreaga seara râzând cu pofta la glumele făcute de acesta. Povestea continuă, iar noul cuplu pare să se bucure din plin de momentele pe care le trăiește . 

profimedia-0557284540.jpg

katie holmes
Katie Holmes este îndrăgostită până peste cap de bucătarul tinerel
Sursă foto: Profimedia

Zilele trecute, Katie și Vitolio au ieșit la plimbare. Scenele de la restaurant s-au repetat, iar Katie nu și-a putut stăpâni gesturile de afecțiune față de cel care îi este partener. L-a atins pe umăr, i-a zâmbit larg și l-a sărutat în repetate rânduri, lucruri care nu l-au deranjat deloc pe Emilio, care i-a întors înzecit pupicii. Îndrăgostiții nu au uitat de normele de siguranță impuse de pandemia de coronavirus și au purtat măști.

Cine este iubitul lui Katie Holmes

bucatar_3.jpg

bucatar
Emilio lucrează la restaurantul tatălui său
Sursă foto: Instagram

El este un bucătar faimos în New York. Emilio Vitolo Jr lucrează la restaurantul Emilio Ballato din cartierul SoHo, local care a fost cumpărat de tatăl lui în anii 1990. Întrega sa familie lucrează în acest restaurant. Noul iubit al lui Katie are origini italiene după tată și dinspre mamă este peruan. Restaurantul Emilio Ballato e foarte apreciat de celebrități, cum ar fi Whoopi Goldberg, Rihanna, Denzel Washington și Barack Obama.

Katie a divorțat de Tom Cruise după șase ani de relație

katie_holmes_tom_cruise.jpg

katie holmes si tom cruise
Katie Holmes și Tom Cruise au fost căsătoriți șase ani, între anii 2006 și 2012
Sursă foto: Gettyimages

Katie Holmes, născută în Ohio, SUA, și-a început cariera în 1997, cu filmul ”Furtună de gheață”. În perioada 1998-2003, a făcut furori în serialul pentru adolescenți ”Dowson’s Creek”, iar în 2005 a atins vârful în carieră cu rolul din ”Batman - Începuturi”. A urmat căsătoria cu Tom Cruise, în 2006, după numai un an de relație. În același an, Katie a devenit mama unei fetițe, Suri, iar cariera ei de actriță a intrat într-un con de umbră.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1