Katie Holmes este îndrăgostită lulea! Ce zice fostul iubit, Jamie Foxx

katie holmes jamie fox

Katie Holmes și Jamie Fox s-au dewspărțit
Katie Holmes și Jamie Fox s-au iubit în ascuns 6 ani
Foto: Getty Images

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Katie Holmes este îndrăgostită lulea de un bucătar. Cum a reacționat fostul ei iubit, Jamie Foxx, s-a informat publicația ”Closer”.

Actrița Katie Holmes (41 de ani) este îndrăgostită lulea de bucătarul Emilio Vitolo Jr, de 33 de ani. Ea a vrut să-și ia, astfel, revanșa față de actorul Jamie Foxx (52 de ani), de care s-a despărțit după șase ani de relație secretă. Însă acesta a dat de înțeles jurnaliștilor că nu e deloc afectat de faptul că ea și-a găsit un alt iubit. Actrița Katie Holmes a confirmat că se iubește cu bucătarul, după ce a fost surprinsă nu demult luând cina în compania acestuia. Părea foarte fericită, râdea tot timpul, și au apărut deja zvonuri că flirtul ar putea să fie în realitate mai mult. Katie a fost măritată cu Tom Cruise (58 de ani) între 2006 și 2012, împreună cu care are o fiică, Suri, de 14 ani.      

Katie Holmes, cu sânii sugrumaţi la o prezentare în Paris

Katie Holmes, înşelată cu o bombă sexy

Noul iubit are origini italiene

Katie Holmes și Emilio Vitolo Jr. Au fost surprinși recent în timp ce se giugiuleau la restaurantul Peasant din Manhattan. El este un bucătar faimos în New York. Ei au mai fost văzuți la o întâlnire într-un restaurant grecesc. Emilio Vitolo Jr lucrează la restaurantul Emilio Ballato din cartierul SoHo, local care a fost cumpărat de tatăl lui în anii 1990. Întrega sa familie lucrează în acest restaurant. Noul iubit al lui Katie are origini italiene după tată și dinspre mamă este peruan. Restaurantul Emilio Ballato e foarte apreciat de celebrități, cum ar fi Whoopi Goldberg, Rihanna, Denzel Washington și Barack Obama. Katie Holmes este îndrăgostită lulea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5