Katie Holmes, dezvăluiri în premieră despre fiica sa! Ce mare a crescut Suri!

katie_holmes. Suri

Katie Holmes primșete o pensie alimentară de 50.000 de dolari pe luă pentru Suri
Katie Holmes o ține departe de lumea artistică pe Suri
Foto: Profimedia

Actrița Katie Holmes este de obicei foarte discretă în privința fiicei sale, însă recent a făcut, totuși, dezvăluiri, în premieră, despre Suri. Ele au petrecut împreună la izolare din cauza epidemiei de COVID-19.

Katie Holmes (41 de ani) a făcut pentru prima oară dezvăluri despre fiica sa, Suri, rezultată din căsătoria cu Tom Cruise (58 de ani), în coloanele ziarului britanic ”Daily Telegraph”. Ele au petrecut împreună izolarea în casa lor din New York. Despre această perioadă, actrița spune că a fost ”o adevărată lecție pentru ea”. Katie se simte, din această cauză, mai fericită ca niciodată. Născută sub lumina reflectoarelor, Suri, astăzi o adolescentă de 14 ani, este crescută departe de lumea celebrităților de mama ei. Katie preferă să o crească în mare discreție. De aceea, a fost o mare surpriză când a prezentat-o acum, deja o domnișoară mare, de nerecunoscut.

Katie Holmes, înşelată cu o bombă sexy

Katie Holmes s-a despărțit de Jamie Foxx după 6 ani. Cum arată noua iubită a actorului

Suri gătește împreună cu mama ei

Când era mică, Suri era preferata paparazzilor, care o urmăreau peste tot ca să o pozeze. Katie a reușit să stopeze prezența ei permanentă în ziare și reviste. ”Vreau să o țin departe de viața artistică. O cresc ca pe orice copil. În timpul carantinei, am gătit împreună. Mă simt binecuvântată datorită ei. Mă simt foarte norocoasă și mă bazez pe instinctele mele. Mă iert pentru greșelile pe care le-am făcut”, a mărturisit actrița. Ea a povestit că Suri a devenit o fată foarte puternică. De aceea o admiră foarte mult. Are o mare personalitate. Vrea să-și aleagă un domeniu de activitate și să lucreze cu cea mai mare seriozitate. În rest, este ca orice adolescentă de vârsta sa. Nu se dezlipește de telefonul mobil și este foarte cochetă. Ea are o garderobă de 3 milioane de dolari, cu haine de la casele de modă Giorgio Armani, Donatella Versace, Roberto Cavalli, Burberry, și o colecție de pantofi de 150.000 de dolari, ce include încălțări Louboutin. Katie Holmes a fost căsătorită cu Tom Cruise între 2006 și 2012. Chiar dacă tatăl ei nu a mai văzut-o de opt ani, el zice că niciodată nu a abandonat-o. Katie primește pentru Suri 50.000 de dolari pe lună, pensie alimentară, de la Tom Cruise. Katie Holmes a făcut dezvăluiri în premieră despre fiica sa, Suri.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1