Kate Moss se dă în spectacol la 44 de ani! Ce surpriză sexy i-a făcut unui prieten

kate-moss-net-worth-2017-2018.jpg

foto
Kate Moss, unul dintre cele mai apreciate modele din lume
Foto:Getty

Kate Moss (44 ani) este, incontestabil, una dintre cele mai frumoase femei din lume. Ea s-a bucurat de o carieră de succes în industria modei și a realizat zeci de ședințe foto care i-au adus admirația oamenilor din întreaga lume. Fotografii profesioniști recunosc faptul că are un magnetism aparte și colaborează cu drag cu vedeta.

De această dată a sosit rândul lui Kate să îți manifeste aprecierea pe care o poartă unuia dintre cei care de-a lungul timp a realizat nenumărate instantanee reușite. În urmă cu câteva zile, unul dintre cei mai celebri fotografi a împlinit 47 de ani, iar prietenii i-au pregătit o petrecere surpriză de proporții, la care au participat o multitudine de nume sonore din industria modei și nu numai.

dmb-ciroc-celebrates-mert-alas-birthday041.jpg

Foto
Kate Moss l-a surprins plăcut pe sărbătoritul serii
Foto:Getty

Mert Alas,căci acesta este numele fotografului, a fost sărbătorit într-o manieră extravagantă pentru că prietenii săi nu s-au gândit deloc la bani atunci când au organizat petrecerea-gigant. Printre invitații de seamă s-au numărat Kate Moss, Lindsey Lohan, Naomi Campbell, Lupita Nyong și editorii celor mai cunoscute reviste de fashion. Cea care a oferit un spectacol în toată regula, spre încântarea celor prezenți a fost Kate Moss.

dmb-ciroc-celebrates-mert-alas-birthday048.jpg

foto
La finalul surprizei Kate și fotograful sărbătorit s-au îmbrățișat
Foto:Getty

Fotomodelul a reprodus celebrul moment în care Marilyn Monroe a ieșit din tort, cântând "Happy Birthday, Mr.President" la aniversarea fostului președinte american JF.Kennedy. Vedeta a primit ropote de aplauze, iar la finalul reprezentației sărbătoritul i-a oferit o îmbrățișare călduroasă, relatează metro.co.uk.

Kate Moss a debutat în industria model la 13 ani. În cei 30 de ani de carieră a reuşit să strângă o avere de peste 80 de milioane de dolari şi să intre în topul celor mai bine plătite din industrie. Întrebată recent care este secretul tinereţii ei, Moss a declarat că „îşi scufundă în fiecare zi faţa în chiuveta plină ochi cu gheaţă”. Fotomodelul susține că, în acest fel, tenul redevine elastic și revigorat.

 

 

Loading...

Citește și

  • kate moss

    Când faţa ta valorează 80 de milioane de dolari, ai grijă, şi nu laşi vârsta să ţi-o şifoneze! Kate Moss se laudă cu un ten impecabil la cei 43 de ani ai ei. Pentru mulţi tinereţea ei este un veritabil şoc pentru că toată lumea ştie că „îi place viaţa”, obişnuieşte să tragă la măsea şi nu a fost niciodată o fată cuminte.

  • kate moss droguri politie

    Supermodelul nu e străin scandalurilor. Kate Moss are imaginea unei rebele, însă, se pare că există și un sâmbure de adevăr la mijloc. Manechinul are, din nou, probleme cu autoritățile. Kate Moss (42 de ani) vrut să-și vândă mașina, dar comerciantul descoperit în autovehiculul blondei o pudră albă, învelită într-o pagină de revistă. Bărbatul a alertat poliția.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1