Kate Moss a pozat în sânii goi la 45 de ani. Arată senzațional!

kate_moss_sanii_goi_la_plaja.jpg

kate moss sanii goi pentru o reclama dior
Kate Moss, de 45 de ani, a pozat în sânii goi pentru o reclamă Dior
foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Ăsta da curaj: Kate Moss a pozat în sânii gio pentru o reclamă Dior. Manechinul de 45 de ani a făcut senzație pe plaja din Miami după ce a defilat în picioarele goale prin nisip îmbrăcată în haine bărbătești. Kate Moss are o avere estimată la peste 80 de milioane de dolari. Ea este plătită pentru o singură ședință foto cu peste 1,5 milioane, iar dacă semnează un contract de imagine pentru o campanie publicitară, suma depășește lejer 5 milioane de dolari.

Kate Moss a pozat în sânii goi la frumoasa vârstă de 45 de ani. Deși la vârsta ei, multe fotomodele cochetează cu ideea de a se retrage din industria modei, Kate nici măcar nu se gândește. Ea a semnat un contract cu Dior și promovează colecția bărbătească de haine pentru 2020. Ea a pozat în continuu de sâmbătă și până duminică profitând de vremea frumoasă, temperaturile de peste 25 de grade Celsius și briza caldă care venea disnpre ocean. În pauzele de fotografiat, Kate a fumat ca o turcoaică, s-a jucat cu telefonul și a glumit cu femeile care îi refăceazu machiajul. Ea a venit în SUA la finele lunii noiembrie, a participat la o defilare de modă și la evenimentele mondene organizate de David Beckham și de Kim Jones.

profimedia-0486956128.jpg

kate moss surprinsa cu sanii goi pe plaja din miami pentru o reclama dior
Moss nu a fost deloc inhibată de postura în care a fost pusă și și-a arătat sânii în toată splendoarea lor în timpul ședinței foto pentru Dior
foto: Profimedia

Citește și:

Kate Moss poștește o țigară și își arată ridurile. Imagini de senzație cu topmodelul

Sora mai mică a lui Kate Moss, fără sutien la Săptămâna Modei de la Paris: „Lumea nu mă crede că sunt model!”

Cine este Kate Moss?

Kate Moss s-a născut la 16 ianuarie 1974 în Croydon, Marea Britanie. Manechinul are 1,7 metri înălțime, deși are părul blond din naștere, obișnuiește să și-l vopsească pentru a fi și mai blondă. Ea are o fiică pe nume Lilla Grace Moss în vârstă de 17 ani, care îi calcă pe urme începând să pozeze în diferite reclame încă de la vârsta de 10 ani. Moss este cuplată din 2015 cu Nikolai von Bismarck și a fost măritată cu artistul Jamie Hince între 2011 și 2016.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1