Kate Hudson s-a întors în sala de fitness. Actrița de 42 de ani a făcut primul antrenament după un an de zile de pauză

kate_hudson_fitness.jpg

Kate Hudson, 42 de ani, primul antrenament la sală de după pandemie
Kate Hudson, 42 de ani, primul antrenament la sală de după pandemie
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Kate Hudson a scăpat de o grijă: s-au deschis sălile de fitness din Los Angeles. Actrița de 42 de ani a postat o fotografie pe Instagram și a povestit cu lacrimi în ochi cât de mult a suferit din cauza pandemiei când toate sălile de fitness din SUA au fost închise. Ea speră să dea jos kilogramele în plus, în ciuda faptului că mama ei ei Goldie Hawn i-a atras atenția că nu s-a îngrășat deloc.

Kate Hudson este în al nouălea cer. Ea a postat recent o fotografie din timpul primului antrenament pe care îl face la sala de fitness de la începutul pandemiei. Fiica actriței Goldie Hawn și-a surprins fanii cu poză în care apare în echipament de sport, la sala de forță cu masca de protecție pe față. Kate Hudson a suferit enorm din cauza închiderii sălilor de sport pe timpul pandemiei. Ea este foarte atentă cu silueta ei și s-a declarat tot timpul o persoană activă și dinamică. Ea locuiește la vila din Los Angeles alături de iubitul ei, muzicianul Danny Fujikawa (34 de ani), cu care este cuplată din anul 2017. Pe perioada pandemiei, Kate Hudson nu a ieșit prea des din casă, fiind surprinsă de paparazzi doar la cumpărături. Ea a ținut regim pentru că era îngrozită de gândul că se îngrașă.

Citește și:

Şi starurile îşi fac aprovizionarea! În plină pandemie, Angelina Jolie şi Kate Hudson dau iama în magazine

Kate Hudson nu e deranjată de scenele de sex ale părinţilor

Kate Hudson are siluetă de sirenă, deși a născut de trei ori

Kate Hudson a recunoscut în repetate rânduri că îi datorează mamei ei talentul actoricesc și silueta de fotomodel. Kate Hudson s-a născut la 19 aprilie 1979, în Los Angeles, fiind rodul iubirii lui Goldie Hawn cu Bill Hudson. Ea a fost măritată cu Chris Robinson între 2000-2007 și are un fiu cu acesta pe nume Ryder, în vârstă de 17 ani. A fost cuplată apoi cu actorul Matt Bellamy, căruia i-a dăruit un fiu, pe Bingham, de 9 ani. Cu Danny Fujikawa are o fetiță, pe nume Rani Rose, care a venit pe lume în 2018. Ea a re o avere stimată la peste 80 de milioane de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1