Justin Bieber, primele fotografii oficiale de la nunta

Justin Bieber nunta

Justin Bieber şi tânăra soţie au fost în al nouălea cer de fericire la nuntă
Justin Bieber şi Hailey, la nunta lor
Foto: Instagram

Hailey, nevasta lui Justin Bieber, a dat publicităţii primele fotografii oficiale de la nunta lor. Ea a rut să arate că a purtat exact „rochia de mireasă” a visurilor ei.

Fotomodelul Hailey Bieber, de 22 de ani, a ţinut să prezinte pe reţelele de socializare primele fotografii oficiale de la nunta ei cu Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani. Ea a purtat o rochie de mireasă din dantelă cu o trenă de 1,8 metri şi un văl de 3,6 metri.

Justin Bieber nunta

La nunta cu Justin Bieber, Hailey a purtat o rochie de mireasă din dantelă cu o trenă de 1,8 metri şi un văl de 3,6 metri
Foto: Instagram
„Mulţumesc pentru că ai făcut ca viziunea mea să prindă viaţă şi ai creat rochia viselor mele. Voi fi recunoscătoare pentru totdeauna pentru că am purtat umoasa ta creaţie”, i-a spus Hailey stilistului Virgil Abloh, care a realizat-o. Rochia de dantelă a fost una din cele trei ţinute pe care tânăra le-a purtat în ziua de 30 septembrie la nunta cu Justin Bieber.

Justin Bieber se tratează de anxietate cu un Lamborghini roz de 200.000 $

Justin Bieber a făcut cununia religioasă cu Hailey Baldwin. Ce cadou de nuntă şi-a făcut starul lui însuşi?

Şi Justin Bieber s-a lăudat cu pozele de la nuntă

Vălul lui Hailey Bieber a fost cu adevărat impresionant şi s-a putut citi în ţesătura sa mesajul „Până când moartea ne va despărţi”. Tânăra soţie a lui Justin Bieber a mai avut pregătite pentru marele eveniment din viaţa sa încă două ţinute. Cântăreţul s-a lăudat şi el cu fotografiile de la nuntă pe reţelele de socializare. Cei doi s-au căsătorit prima oară, anul trecut, în septembrie. Cununia lor religioasă a avut loc în faţa a 154 de invitaţi la resortul Montage Palmetto Bluff din Carolina de Sud, în ziua de 30 septembrie. Justin şi Hailey şi-au dat unul altuia câte o nouă verighetă din aur încrustate cu diamante marca Tiffany & Co, pentru a marca evenimentul. Hailey, nevasta lui Justin Bieber, a dat publicităţii primele fotografii oficiale de la nuntă.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1