Justin Bieber, mesaj emoționant despre căsnicie

justin-bieber-hailey-baldwin.jpg

Justin Bieber și soția lui au petrecut împreuna Ziua Recunoștinței pentru prima oară
Foto Instagram

Justin Bieber a publicat un mesaj pe rețelele sociale cu ocazia Zilei Recunoștinței pe care americanii o sărbătoresc, iar mulți fani de-ai lui s-au declarat emoționați de cuvintele scrise de el. Artistul a vorbit pentru prima oară din perspectiva de soț și s-a bucurat că ambele familii ale lor s-au întrunit și au petrecut împreună această zi.

Justin Bieber este foarte fericit alături de soția lui cu care formează un cuplu de mai mult timp. Artistul a publicat o fotografie și un mesaj prin care și-a sensibilizat prietenii virtuali.

Cum a sărbătorit Justin Bieber Ziua Recunoștinței alături de soția lui

Justin Bieber și familia lui și a soției sale Hailey Baldwin au petrecut Ziua Recunoștinței împreună și s-au simțit foarte bine împreună.

"Prima Zi a Recunoștinței ca bărbat căsătorit. Prima dată când familiile noastre s-au reunit. Relațiile sunt grele și dragostea nu este întotdeauna ușoară, dar îi mulțumesc lui Iisus pentru că mi-a arătat cum!", a scris Justin Bieber pe Instagram.

Loading...

Citește și

  • Cântăreţul Justin Bieber (24 de ani) s-a decis să se ocupe cât mai puţin de carieră. Vrea să stea mai mult cu soţia sa, Hailey Baldwin (21 de ani). Ei s-au căsătorit repede în septembrie, însă de atunci au început să se certe mereu.

  • justin bieber afectat de vestea ca selena e in spital

    Justin Bieber şi Selena Gomez s-au iubit, s-au despărţit, s-au împăcat şi iar şi-au spus adio. Mulţi au crezut că sunt făcuţi unul pentru celălalt, însă într-un final cântăreţul a cerut-o de nevastă pe Hailey Baldwin. Zilele trecute, Selena a fost spitalizată într-o clinică de psihiatrie, iar vestea l-a afectat cumplit pe artist.