Johnny Depp se însoară cu o rusoaică de 25 de ani

d115_foto-2-2-col-depp.jpg

Johnny Depp (55 de ani)
Citeste tot despre: 

Bombă! Johnny Depp se căsătoreşte din nou, după marele scandal pe care l-a avut cu fosta soţie, lesbiana Amber Heard.

Actorul, de 55 de ani, şi-a găsit o dansatoare rusoaică, numită Polina Glen, care are în jur de 25 de ani şi s-a mutat deja în casa lui din Sunset Boulevard, California, SUA.

Este prima relație a starului după divorțul cu scântei de Amber Heard (33 de ani), din 2017. Polina, pe care Depp a cunoscut-o la o petrecere în Los Angeles, anul trecut, a dezvăluit planurile lor de căsătorie.

d215_foto-3-2-cl-plolina.jpg

Polina s-a mutat deja împreună cu Depp

Actorul ar vrea să meargă în Rusia pentru a o cere de la părinţii ei, care locuiesc în Sankt Petersburg. Rusoaica l-a plimbat la Moscova pe iubitul său, pe care îl adoră, deşi e mai mare cu 30 de ani decât ea.

Recent, ei au fost surprinşi sărutându-se cu foc la Belgrad, unde Depp turnează un nou film. Actorul şi-a tocat averea de 200 milioane $ pe băutură, droguri şi viaţă de lux.

Nu demult a dat-o în judecată pe Amber Heard, sub acuzaţia că l-a bătut şi i-a distrus reputaţia, acuzându-l de violenţă. El îi cere acesteia despăgubiri de 50 milioane $. Depp are doi copii, Lily-Rose, de 19 ani, şi Jack, de 17 ani, din relaţia cu Vanessa Paradis. 

Loading...

Citește și

  • johnny depp the hollywood vampires

    Johnny Depp a renunţat la alcool, după câteva luni la dezalcoolizare, şi pare un alt om. Însă ţigările tot nu le lasă. Cu toate astea, actorul în vârstă de 55 de ani pare să fi trecut cu bine peste depresia în care a intrat după divorţul de Amber Heard din 2017, care l-a uşurat de 7 milioane de dolari. Stresat de faptul că a ajuns în pragul falimentului din cauza unei companii de contabilitate care îi administra fondurile, Depp o luase iar pe ulei şi fosta lui iubită Vanessa Paradis se gândea la ce e mai rău pentru el. Însă nu a fost deloc aşa.

  • Actorul american se află la veneţia alături de Angelina Jolie şi Brad Pit pentru a turna următorul film în care va juca alături de Angelina. Depp a acordat un interviu pentru revista "A Magazine" în care a vorbit despre personajul inventat de el, Jack Sparrow.