Johnny Depp, noi grave acuzații împotriva lui Amber Heard

amber-heard-johnny-depp.jpg

Johnny Depp și Amber Heard au fost căsătoriți doar 15 luni
Au divorțat în 2016
Citeste tot despre: 

Johnny Depp a adus noi grave acuzații împotriva fostei lui soții, Amber Heard. El susține că aceasta a mințit că a donat în scop caritabil suma de 7 milioane de dolari pe care el i-a dat-o în urma divorțului.

Actorul Johnny Depp (57 de ani) a adus noi grave acuzații împotriva fostei lui soții, Amber Heard (34 de ani). El zice că Amber s-a lăudat că nu are nevoie de banii lui și că îi donează în scop caritabil, după divorțul lor din 2016, dar nu a făcut așa. Și-a însușit aproape toți banii. Avocații lui Depp au dovezi în acest sens. Actrița s-a angajat că va dona banii la Spitalul pentru copii din Los Angeles și la Uniunea americană pentru libertăți civile. Dar nici Spitalul pentru copii din Los Angeles și nici Uniunea americană pentru libertăți civile nu ar fi primit donații din partea ei.

imagini compromițătoare cu Johnny Depp. În ce ipostază l-a surprins pe actor. „E o sociopată” Amber Heard, imagini compromițătoare cu Johnny Depp. În ce ipostază l-a surprins pe actor. „E o sociopată”

Amber Heard, sărut pasional cu noua iubită! Actrița preferă fetele după divorțul de Johnny Depp

Ce zic avocații

Avocații actorului Johnny Depp spun că Uniunea americană pentru libertăți civile nu le-a răspuns niciodată pentru a confirma că nu a primit bani de la Amber Heard. În schimb, responsabilii Spitalului pentru copii din Los Angeles s-au arătat mai cooperanți. Documente de la acest spital au ajuns și la ziarul britanic ”Daily Mail”. În aceste documente se arată că spitalul a primit de la Amber Heard doar 100.000 de dolari, sumă generoasă, dar departe de suma de 3,5 milioane de dolari pe care o promisese. Potrivit documentelor, unul dintre conducătorii spitalului s-a adresat lui Amber, în iunie 2019, întrebând-o dacă își ține sau nu promisiunile. Potrivit avocaților lui Depp, aceasta este o dovadă că actrița a mințit tribunalul când a afirmat că nu voia banii starului. Avocatul lui Amber a zis, în schimb, că ea a făcut donații în scop caritabil cu șapte cifre și că va continua să-și țină promisiunile. Johnny Depp a adus noi grave acuzații împotriva fostei lui soții, Amber Heard.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1