Johnny Depp, înşelat cu o femeie?

amber15-vedet_externe_fot.jpg

Amber Heard a fost văzută recent plecând la ora 3 dimineaţa dintr-un club londonez, cu o necunoscută la braţ
Foto: Guliver/Splashnews

Abia s-au căsătorit la 8 februarie, în Bahamas, că deja vor să se şi despartă. Potrivit revistelor americane „Star” şi „National Enquirer”, Amber (29 de ani) s-a îndrăgostit lulea de o femeie şi vrea să fie liberă.

Johnny Depp (52 de ani) a făcut tot ce i-a stat în putere să o ţină lângă el. A vândut proprietăţile de 30 de milioane de dolari din Franţa, pentru a uita de Vanessa Paradis, şi-a botezat insula privată „Amber Island” şi face naveta din Australia în SUA şi Marea Britanie pentru a fi alături de soţia lui pe platourile de filmare. Însă tot nu este de ajuns pentru tânăra texană care „are nevoie de libertate” şi căsnicia este „o instituţie care îi reduce libertăţile”.

johni15-vedet_externe_fot.jpg

Johnny Depp (52 de ani)
Foto: Guliver/ Splashnews

Potrivit sursei citate, Johnny care are o avere de peste 400 de milioane de dolari, asta după ce i-a cedat fostei iubite peste 150 de milioane $, a încercat să o „lege” contractual pe rebela lui nevastă. Apropiaţii spun că ar fi vorba de o sumă cu opt cifre, dar că Amber nu vrea să renunţe la independenţa pe care Depp i-ar fi promis-o înainte de căsătorie. De mai bine de o lună jumătate cei doi nu au mai fost văzuţi împreună. Unul filmează în Australia la “Piraţii din Caraibe”, în timp ce celălalt e mai mult în Londra. De altfel, în urmă cu o săptămână Amber a fost văzută părăsind un club londonez la ora trei dimineaţa la braţ cu o necunoscută. Şi din câte se pare, relaţia dintre ele nu este doar amicală.

Loading...
 
 

Citește și

  • Johnny Depp

    După ce soţia lui, Amber Heard (29 de ani) şi-a pus în cap autorităţile australiene pentru că i-a adus pe cei doi căţeluşi ai familiei fără să îi mai treacă prin carantină, Depp încearcă să dreagă busuiocul. S-a făcut bonă la liliecii bolnăviori.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1