Jim Carrey şi-a „tras” o nouă iubită mult mai tânără

Jim Carrey Ginger Gonzaga

Jim Carrey şi Ginger Gonzaga pe covorul roşu
Jim Carrey şi Ginger Gonzaga la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur
Foto: GuliverGetty Images

Actorul Jim Carrey a oficializat relaţia cu o iubită mult mai tânără la 3 ani după sinuciderea iubitei sale. Aceasta are cu 22 de ani mai puţin decât el.

Actorul Jim Carrey, în vârstă de 56 de ani,  şi-a „tras” recent o nouă iubită mult mai tânără. Se numeşte Ginger Gonzaga şi are numai 34 de ani. Starul a reuşit să treacă în sfârşit peste tragedia pierderii fostei sale iubite, Cathriona White, care s-a sinucis la 29 septembrie 2015. Carrey a suferit foarte mult pentru ceea ce s-a întâmplat, mai ales că apropiaţii acesteia susţin că tânăra şi-a pus capăt vieţii pentru el. Cathriona a murit după ce a luat o supradoză de medicamente prescrise actorului. Carrey şi-a oficializat relaţia cu Ginger, duminică seara, la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, unde a venit însoţit de aceasta pe covrul roşu. Actriţa este mai ales cunoscută pentru rolurile din serialele “I'm Dying Up Here”, “Grace & Frankie”, “Wrecked”, “Anger Management” şi “Kidding”, din 2018, alături de Jim Carrey, dar şi în filme pentru marele ecran, ca de exemplu “Ted”. Dacă în noiembrie, anul trecut, actorul trăia singur şi departe de viaţa publică, în ultima vreme viaţa lui s-a schimbat complet. S-au cunoscut în timp ce turnau serialul “Kidding”, pentru care Carrey a fost nominlaizat la categoria cel mai bun actor, însă a fost învins de Michael Douglas. 

Jim Carrey Ginger Gonzaga

Jim Carrey şi Ginger Gonzaga joacă împreună în serialul "Kidding"
Jim Carrey şi noua iubită, Ginger Gonzaga, joacă împreună într-un nou film
Foto: Profimedia
Jim Carrey a cunoscut-o pe cosmeticiana irlandeză Cathriona White în timp ce lucra ca machieuză pentru un film în care el juca, în 2012. Relaţia lor nu a durat decât 5 luni. De altfel, actorul, care are o avere de 150 de milioane de dolari, este cunoscut la Hollywood drept fustangiu. În afara celor două căsnicii, cu fosta actriţă Melissa Womer între 1987-1995 şi actriţa Lauren Holly, în 1996, eroul din filmul “Masca” a avut relaţii cu numeroase alte femei. Printre acestea s-au numărat actriţele Renée Zellweger, January Jones şi fotomodelul Jenny McCarthy. Jim Carrey şi-a „tras” recent o nouă iubită mult mai tânără şi pare foarte fericit.

 

Loading...