Jessica Simpson dezvăluie cum se luptă cu frica de coronavirus

jessica_simpson.jpg

Jessica Simpson a slăbit după sarcini și arată foarte bine pentru vârsta ei
Jessica îndeamnă pe toată lumea să se roage
Foto: Instagram

Cântăreaţa şi actriţa Jessica Simpson spune că se sprijină pe credința în Dumnezeu în lupta cu frica de coronavirus. Credința o ajută să nu se mai teamă de nimic.

Cântăreaţa şi actriţa Jessica Simpson (39 de ani) spune că se sprijină pe credința în Dumnezeu în lupta cu frica de coronavirus. Credința îi dă ”pacea adevărată”. Astfel, reușește ca, spre deosebire de toți cei care se tem de pandemia mondială, să stea liniștită. Religia îi dă speranță și o încurajează. Se roagă mereu și nu mai are nici un stres. Diva îi încuarjează pe toți cei care o urmăresc pe rețelele sociale să se roage pentru siguranța celor care se luptă ca să salveze viețile oamenilor, medici și alți lucrători în sănătate, cercetători din domeniul științei, potrivit site-ului contactmusic.com.

Cântăreața Jessica Simpson a povestit că a fost abuzată sexual în copilărie: «Mă omoram cu alcool și pastile»

Jessica Simpson spune că și-a găsit liniștea după săptămâni de carantină

”Cunosc oameni care se luptă cu frica și cu pierderi dureroase. Credința mea în Dumnezeu, știind că împreună cu El toate lucrurile sunt posibile, sunt puterea mea, când mă simt copleșită. M-am rugat de multe ori în aceste ultime săptămâni și în aceste momente am simțit adevărata pace și o legătură pură cu speranța. După săptămâni de carantină, am descoperit adevărata pace. Îndemn pe toată lumea să se îndrepte în liniște spre Dumnezeu”, a spus Jessica Simpson. ”Vă rog cu umilință să mă însoțiți în rugăciuni pentru liderii din întreaga lume, inclusiv președintele nostru, guvernatori, primari, politicieni, cercetători, doctori și lucrători din sănătate. Rugăciunea nu este politică. Rugăciunea este necesară”, a mai spus vedeta. Jessica are o căsnicie fericită cu Eric Johnson, din 2014. Ei au împreună doi copii, Maxwell, de 7 ani, și Ace, în vârstă de șase ani. Cântăreaţa şi actriţa Jessica Simpson spune că se sprijină pe credința în Dumnezeu în lupta cu frica de virusul ucigaș.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1