Jennifer Lopez și logodnicul ei promovează purtarea măștii de protecție. Ce modele au ales cei doi

j.lo-alex-rodriguez.jpg

jennifer lopez si alex rodriguez
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez demonstrează că pot fi responsabili și îndeamnă oamenii să poarte mască de protecție
foto: arhivă personală

Jennifer Lopez (51de ani) si logodnicul său, Alex Rodriguez (45 de ani(, sunt nedespărțiți. Cei doi și-au petrecut împreună cu copiii perioada de izolare și pare că sunt mai uniți ca niciodată. În scurtele ieșiri din casă, artista și fostul jucător de baseball vor să ofere și o lecție și, prin puterea propriului exemplu, îi îndeamnă și pe fanii lor să poarte mască de protecție în aceste momente dificile cauzate de pandemia de coronavirus.

J.Lo este urmărită pe rețelele sociale de sute de milioane de oameni din întreaga lume, așa că nu este de mirare de ce a ales aceste platforme pentru a-și promova mesajul. “Nu îți dai seama că zâmbesc sub mască? Noi purtăm măștile pentru a ne proteja pe noi, dar și pe ceilalți. Să porți mască înseamnă că îți pasă”, a scris diva în dreptul imaginilor surprinse în timpul unei plimbări în Central Park din New York.

jennifer-lopez.jpg

jennifer lopez cu masca
Jennifer Lopez a ales o mască șic
foto: arhivă personală

jennifer-lopez-copii.jpg

jennifer lopez si copiii ei poarta masca in central park
Jennifer Lopez și copiii ei poartă mască de protecție
foto: arhivă personală

Îmbrăcați sport, Jennifer și Alex au fost însoțiți de copiii lor, alături de care s-au bucurat de o zi în natură. În timp ce bărbatul și cei mici au ales măști simple și negre, solista s-a asortat perfect cu hainele mov și a purtat o mască de protecție roz, decorată cu o mulțume de paiete. Mesajul ei a ajuns la fanii săi. Cei mai mulți i-au transmis felicitări pentru exemplul dat.

jennifer-lopez-alex-rodriguez.jpg

jennifer lopez si alex rodriguez cu mască
Îmbrăcați sport, J.Lo și Alex au făcut o plimbare în Central Park. Nu au uitat măștile de protecție
foto: arhivă personală
Loading...

Citește și