Jennifer Lopez, pe coperta revistei «Time», în topul celor mai influente persoane din lume

untitled.jpg

jennifer lopez top coperta
Jennifer poartă o rochie Zuhair Murad cu un decolteu adânc
foto: Instagram

Revista “Time” a publicat tradiţionala listă a celor mai influente 100 de persoane din lume. Ca-n fiecare an, au intrat în top muzicieni, actori, lideri mondiali, sportivi, doctori, activişti sau prezentatori tv.

Jennifer Lopez are în spate 30 de ani de carieră şi milioane de fani, care îi urmăresc orice mişcare, aşa că nu-i de mirare că a fost aleasă să apară pe coperta revistei americane.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez
Nu îţi vine să crezi că peste doi ani face 50 de ani
Foto: GuliverGetty Images
 

În total vor fi şase coperte, iar în afară de J Lo au mai pozat: actriţa Nicole Kidman, comediantul şi actorul Tiffany Haddish, activista Tarana Burke, tenismenul Roger Federer şi Satya Nadella, CEO-ul de la Microsoft, potrivit Daily Mail.

hepta_3534289.jpg

nicole kidman actrita
Nicole Kidman se numără printre cele mai influente persoane din lume
foto: Hepta

 

În topul celor mai influente 100 de persoane din lume mai apar preşedintele Donald Trump, prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, cântăreaţa Rihanna, regizorul Guillermo del Torro, prezentatorul Jimmy Kimmel, premierul Justin Trudeau şi multe alte personalităţi.

Cele mai atrăgătoare coperte sunt cu siguranţă cele în care apar Jennifer Lopez (48 de ani) şi Nicole Kidman (50 de ani).

untitled.jpg

jennifer lopez top coperta
Aşa arată coperta Time cu Jennifer Lopez
foto: Instagram

 

Cântăreaţa latino-americană a postat mândră pe contul de Instagram coperta revistei Time. J Lo este incredibil de sexy într-o rochie semnată Zuhair Mural, din ultima colecţie a libanezului. Cântăreaţa are părul desprins, ruş roşu aprins pe buze, iar rochia cu pene pe umeri şi decolteu adânc îi vine perfect.

Internauţii i-au făcut declaraţii de dragoste şi au felicitat-o pentru felul în care arată, dar şi pentru întreaga carieră şi actele de caritate pe care le face în mod constant. În 2017, J Lo a donat 1 milion de euro sinistraţilor din Puerto Rico. Artista are o comunitate impresionantă în mediul online. De exemplu, pe contul de Instagram este urmărită de peste 74 de milioane de fani.

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Jennifer ştie că a fi în formă în meseria pe care o are este foarte important. În consecinţă, este conştientă că exerciţiile la sală sunt necesare, însă rolul de mămică nu prea îi permite acest lucru, scrie Showbizspy.

  • Jennifer Lopez a intrat în noul an cu microfonul în mână, pe scena din Times Square, New York, şi cu celebrul ei fund parcă mai mic decât eram obişnuiţi. Este posibil să fi fost însă doar un efect vizual al costumului cu diamante purtat la spectacol.

  • Jennifer Lopez este deranjată atunci când i se spune că are aere de vedetă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1