Jennifer Lopez a fost cea mai sexy la gala American Music Awards

j115-v-foto1-65-160-gettyim.jpg

Starurile din industria muzicală americană au făcut spectacol la gala din Los Angeles
Fotografii: Guliver/ Getty Images

A fost cu adevărat o seară magică la Microsoft Theater, din Los Angeles! Marţi seara a plouat cu megastaruri la gala Premiilor American Music. Taylor Swift a câştigat titlul de artistul anului, impunându-se în faţa lui Ed Sheeran, Drake şi Post Malone.

Divele au făcut spectacol pe covorul roşu şi pe scenă! Îmbrăcate în ţinute sexy şi elegante, frumoasele din showbiz s-au duelat în ţinute. Criticii de modă au lăudat-o pe Jennifer Lopez (49 de ani), care a venit îmbrăcată într-o rochie roz, semnată Georges Chakra.

j215-v-foto1-65-160-gettyim.jpg

Jennifer Lopez, 49 de ani, a purtat o rochie semnată Georges Chakra

Creaţia avea un decolteu generos şi o crăpătură până în dreptul şoldurilor. Pe locul secund în topul eleganţei s-a aflat Taylor Swift (28 de ani) care a câştigat pentru a patra oară premiul Artistul pop american al anului, dar şi premiile Cel mai bun album, Cea mai bună reputaţie, Cel mai bun material discografic cu cele mai bune vânzări în 2017.

j315-v-foto2-65-160-gettyim.jpg

Taylor Swift, 28 de ani, şi-a pus în valoare picioarele de 40 milioane $ în rochia Balmain

Swift a purtat o rochie argintie Balmain, care i-a pus în valoare picioarele asigurate pentru 40 milioane $. O altă prezenţă vaporoasă, sexy şi surprinzătoare a fost Amber Heard, 32 de ani.

Fosta soţie a lui Johnny Depp a purtat o creaţie marca Ralph & Russo Couture şi bijuterii Beladora and Messika.

j415-v-foto3-65-160-gettyim.jpg

Amber Heard, 32 de ani, a strălucit în creaţia atelierului Ralph & Russo Couture

Pe locul patru în topul eleganţei la cea de-a 46-a ediţie a premiilor Industriei Americane de Muzică se află nimeni alta decât Mariah Carey (48 de ani). Artista, care a fost acuzată că a făcut playback pe scenă în timpul piesei „With you”, a purtat o rochie neagră transparentă, cu vedere către lenjeria intimă.

j515-v-foto4-65-160-gettyim.jpg

Mariah Carey, 48 de ani, a ales o ţinută transparentă pentru a ne arăta cât de mult a slăbit

Ea şi-a ales special ţinuta pentru a arăta încă o dată că a slăbit aproape 20 kg în ultimele luni. Premiile AMA se acordă în funcţie de voturile date de public. Spectacolul a fost urmărit de aproape 20 de milioane de americani.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1