Jennifer Lopez face orice pentru a petrece timp cu copiii ei. Și-a luat fiica și la sală

jennifer_lopez_copii.jpg

jennifer lopez copii
J.Lo, alături de gemenii ei, Maximilian și Emme
Foto: arhivă personală

La cât de ocupată este, s-ar putea spune că Jennifer Lopez (49 de ani) nu mai are timp pentru viața de familie, dar iată că lucrurile nu stau chiar așa. Pentru copiii ei, gemenii Max și Emme, în vârstă de 10 ani, solista face orice sacrificii. Pentru a petrece cât mai mult timp alături de ei, diva îi ia peste tot cu ea, chiar și la sală.

Zilele trecute, J.Lo a fost surprinsă în timp ce mergea la sală pentru a-și întreține celebrele forme și pătrățelele de pe abdomen. Îmbrăcată în culori puternice, vedeta și-a lăsat la vedere zona taliei. Nu a renunțat la cerceii mari și rotunzi, dar nici la geanta de firmă, atent asortată cu topul galben aprins. 

jennifer_lopez_fetita.jpg

jennifer lopez fertita
Jennifer Lopez și fetița sa au fost surprinse în drum spre sală
Foto: Profimedia

 

Alături de ea a fost și Emme, probabil pentru a mai schimba câteva vorbe cu mama ei în pauzele dintre seriile de exerciții. Orice moment mamă-fiica este binevenit, chiar dacă are loc în sala der sport .Îmbrăcată într-un sarafan negru, fetița de 10 ani nu a părut deloc deranjată de fotografii care o urmăresc la orice pas pe Jennifer.

 

jennifer_lopez.jpg

jennifer lopez
Jennifer Lopez "mănâncă sport pe pâine" pentru a arăta așa la aproape 50 de ani
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Jennifer Lopez este un model de siluetă pentru întreaga planetă! Diva latino în vârstă de 49 de ani face foamea de 10 zile, ţinând o dietă strictă „fără zahăr şi carbohidraţi”. Deşi a recunoscut că murea de foame, J.Lo a mers zilnic la sala de forţă şi a tras de fiare. Recent, şi-a dezvăluit secretele.

  • Jennifer Lopez a lansat un nou videoclip, pentru un proiect cinematografic la care lucrează în prezent și, cum fanii acesteia sunt entuziasmați ori de câte ori au ocazia să o vadă din nou „în acțiune” pe vedetă, de data aceasta au avut parte și de o surpriză din partea starului internațional. J Lo, așa cum o alintă admiratorii săi, a filmat clipul alături de fetița ei în vârstă de 10 ani, Emme, și a topit inimile internauților.