Jennifer Lopez exagerează cu sala! Începe să aibă picioare de culturistă

jennifer-lopez-alex-rodriguez.jpg

jennifer lopez alex rodriguez restaurant los angeles
Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au luat masa în oraş
foto: Hepta

Jennifer Lopez este considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, iar la 48 de ani arată impecabil. Totuşi, orele petrecute zilnic în sala de forţă au început să-i ştirbească din feminitate.

Zilele trecute, paparazzi au surprins-o pe cântăreaţă ieşind dintr-un restaurant de top din Los Angeles. Iubitul Alex Rodriguez a scos-o la masă în oraş, iar artista şi-a pus cea mai scurtă şi sexy rochie pe ea.

 

Jennifer a purtat o rochie roşie, super mulată şi extrem de scurtă. Vedeta a atras toate privirile în jur. Cu puţin timp înainte de a lua masa, cuplul a fost fotografiat la sala de forţă. Ce-i drept, diva latino a început să exagereze cu exerciţiile la sală, astfel că picioarele ei încep să arate precum cele ale unei culturiste.

jennifer-lopez-alex-rodriguez.jpg

jennifer lopez alex rodriguez restaurant los angeles
Orele petrecute zilnic în sala de forţă au început să-i ştirbească din feminitate
foto: Hepta

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • jennifer

    Jennifer Lopez (47 de ani) formează un cuplu cu Alex Rodriguez (41 de ani) de la începutul lunii martie. Chiar dacă cei doi sunt împreună doar de două luni, se pare că relația este extrem de serioasă. Mai mult decât atât, din spusele prietenilor, s-ar putea ca cei doi să ne ia prin surprindere cu o nuntă.

  • Jennifer ştie că a fi în formă în meseria pe care o are este foarte important. În consecinţă, este conştientă că exerciţiile la sală sunt necesare, însă rolul de mămică nu prea îi permite acest lucru, scrie Showbizspy.

  • Jennifer Lopez este deranjată atunci când i se spune că are aere de vedetă.

  • Jennifer Lopez a intrat în noul an cu microfonul în mână, pe scena din Times Square, New York, şi cu celebrul ei fund parcă mai mic decât eram obişnuiţi. Este posibil să fi fost însă doar un efect vizual al costumului cu diamante purtat la spectacol.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1