Jennifer Lopez, aniversare în Bahamas cu iubitul! Diva arată fenomenal la 49 de ani

jennifer-lopez-aniversare-bahamas.jpg

jennifer lopez alex rodriguez aniversare bahamas plaja
Jennifer Lopez arată fenomenal la 49 de ani
foto: Instagram

Jennifer Lopez a împlinit ieri 49 de ani şi ne demonestrează încă o dată că vârsta este doar un număr. Diva latino arată fenomenal şi şi-a sărbătorit ziua de naştere, pe plajă, în Bahamas, alături de iubitul ei, Alex Rodriguez, gemenii Max şi Emme şi cei mai buni prieteni.

Jennifer Lopez este mai fericită ca niciodată! Cântăreaţa are succes colosal pe plan profesional şi de mai bine de un an trăieşte o poveste de dragoste ca-n filme alături de Alex Rodriguez (42 de ani), fost jucător de baseball.

jennifer-lopez-alex-rodriguez.jpg

jennifer lopez alex rodriguez instagram vacanta idaho
Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez se relaxează într-o nouă vacanţă
foto: Instagram
 

J Lo şi-a serbat cei 49 de ani în bikini, pe o plajă exotică din Bahamas. Artista, care are peste 77 de milioane de fani pe Instagram, a postat câteva fotografii din vacanţă.

jennifer-lopez-alex-rodriguez-bahamas-aniversare.jpg

jennifer lopez alex rodriguez aniversare bahamas plaja
Jennifer Lopez a petrecut pe plajă cu iubitul Alex Rodriguez, gemenii ei şi câţiva prieteni apropiaţi
instagram

 

În imagini, vedeta apare super-sexy, într-un costum de baie minuscul. Jennifer merge zilnic la sală aşa că nu e de mirare că la 49 de ani arată mai bine ca la 20. Cântăreaţa are picioare tonifiate şi pătrăţele pe abdomen. “Jenny from the block” ţine în mână o sticlă de şampanie şi îi are alături pe iubitul Alex, fetiţa Emme şi câţiva prieteni apropiaţi.

jennifer-lopez-alex-rodriguez-bahamas.jpg

jennifer lopez alex rodriguez aniversare bahamas plaja
J Lo a postat un filmuleţ în care dansează sexy pe plajă. Nici Alex Rodriguez nu s-a lăsat mai prejos
foto: Instagram

 

Fotografia a strâns în zece ore peste 2,7 milioane de aprecieri şi mii de comentarii. Diva latino a mai postat un filmuleţ în care dansează sexy, pe plajă, alături de iubitul ei.

Jennifer Lopez aşteaptă inelul de la Alex Rodriguez

Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez sunt împreună din martie 2017, iar la începutul relaţiei au încercat să fie cât mai discreţi. Acum cei doi sunt de nedespărţit, locuiesc împreună şi merg în vacanţe alături de copiii lor. Jennifer are gemeni din căsnicia cu Marc Anthony, iar fostul jucător de baseball are două fete dintr-o relaţie anterioară.

jennifer-lopez-alex-rodriguez-copii.jpg

jennifer lopez alex rodriguez copii piscina
Jennifel Lopez se înţelege de minune cu fetele lui Alex Rodriguez
foto: Instagram

 

Cântăreaţa a lansat în urmă cu două luni videoclipul piesei “El Anillo” (n.r “Inelul”), care este o declaraţie de dragoste pentru iubitul ei. Clipul are peste 153 de milioane de vizualizări, iar vedeta se mişcă demenţial şi schimbă mai multe ţinute sexy.

La un moment dat, artista apare aproape goală şi poartă doar un body din lanţuri şi pietre preţioase. “Mă tratezi ca pe o prinţesă, îmi dai tot ce-ţi cer…când suntem singuri nu-mi lipseşti nimic” sunt câteva dintre versurile melodiei în care J Lo face referire şi la performanţele sexuale

Gemenii cântăreţei îl adoră pe Rodriguez, aşa că nu-i de mirare dacă îndrăgostiţii vor spune “Da” în viitorul apropiat.

J Lo este incredibil de sexy în cel mai nou videoclip

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1