Jennifer Aniston, mărturisiri despre divorţul de Brad Pitt

51326301.jpg

brad pitt jennifer aniston emmy
Brad și Jennifer au fost unul dintre cele mai titrate cupluri de la Hollywood
Foto: Getty

Jennifer Aniston (45 de ani) şi Brad Pitt (51 de ani) au fost consideraţi cuplul de aur la Hollywood-ului până la divorţul lor din 2005, iar despărţirea lor e încă un subiect fierbinte.

Actriţa de 45 de ani a vorbit deschis despre divorţ în cadrul unei emisiuni americane, luni dimineaţa, potrivit dailymail.co.uk. Jennifer a recunoscut că nu i se pare dureros faptul că lumea continuă să vorbească despre trecutul ei cu Brad Pitt. În plus, vedeta a mai dezvăluit că cei doi au păstrat legătura, dar nu vorbesc constant.

"Nu e dureros, am trecut de mult peste, e doar o poveste care mă urmăreşte pentru că e interesant. Am mai vorbit cu el, diverse urări de bine, dar nu e ceva constant. Noi ştim cum stau lucrurile, tot ce se scrie e doar zgomot", a declarat Jennifer. 

Brad are şase copii, Jennifer îşi caută mamă-surogat

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au fost căsătoriţi timp de cinci ani, din 2000 până în 2005. Gurile rele au spus că actorul a divorţat de ea pentru că Jennifer nu îşi dorea copii, dar actriţa a declarat la vremea respectivă că nimic nu e adevărat.

brad-pitt-si-angelina-jolie.jpg

Angelina şi Brad au 6 copii
Angelina şi Brad au 6 copii: Maddox (13 ani), Zahara (9 ani) şi Pax (10 ani), Shiloh (8 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (6 ani)
Foto: Guliver / Splashnews / Hepta

Brad şi-a refăcut repede viaţa alătrui de Angelina Jolie (39 de ani), cu care are şase copii, trei adoptaţi şi trei biologici. 

Jennifer Aniston şi Justin Theroux.jpg

Jennifer Aniston şi Justin Theroux
Jennifer şi Justin sunt împreună de 3 ani
Foto: Guliver Splash

Din 2011, Jennifer are o relaţie cu actorul Justin Theroux (43 de ani), iar în 2012 cei doi s-au logodit. Conform presei de peste Ocean, Jennifer şi Justin se gândesc serios să devină părinţi, iar actriţa a fost chiar în căutare de o mamă-surogat la un moment dat. 

Loading...

Citește și

  • jennifer aniston revista allure topless

    Jennifer Anniston (45 de ani) a realizat o şedinţă foto pentru revista Allure: ea s-a lăsat fotografiată topless, în braţele bunului ei prieten, stilistul Chris McMillan. Bărbatul este cel responsabil pentru tunsoarea personajului Rachel din „Prietenii tăi", rol care a făcut-o celebră pe actriță.