Jennifer Aniston, din nou singură! Divorţează după mai puţin de trei ani de căsătorie

cuplu.png

Foto
Justin şi Jennifer au decis să se despartă după aproape trei ani de mariaj
Foto: Getty

Jennifer Aniston (49 de ani) divorţează din nou, după nici măcar trei ani de mariaj. Anunţul a fost făcut de vedetă şi de soţul său, Justin Theroux. prin intermediul unui comunicat comun de presă.

Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite şi au dorit să anunţe personal că vor divorţa pentru a nu se confrunta cu speculaţii. Justin şi Jennifer, care s-au căsătorit în anul 2015, au declarat că doresc să păstreze detaliile private, dar că au decis să anunţe oficial ruptura pentru a evita speculaţiile. "Decizia a fost una mutuală şi a fost luată la sfârşitul anului trecut. Suntem doi prieteni foarte buni, dar am ajuns la concluzia că nu putem să formăm un cuplu. Cu toate acestea, suntem hotărâţi să menţinem prietenia frumoasă care ne-a legat", se arată în comunicatul celor doi actori, potrivit edition.cnn.com.

Jennifer şi Justin s-au întâlnit pe platoul de filmare al peliculei Wanderlust, în anul 2011 şi s-au căsătorit 4 ani mai târziu. Vestea divorţului este una neaşteptată ţinând cont de faptul că actriţa vorbea, cu puţin timp în urmă, despre emoţiile pe care le-a trăit atunci când Justin a cerut-o de soţie şi despre planurile de viitor. Se pare că momentul în care a fost cerută de soţie a fost unul emoţionant şi stresant pentru Jennifer, dar nu din cauza cererii în sine, ci pentru că manichiura ei era una deplorabilă. Jennifer a povestit pentru Harper's Bazaar: „Nu am răbdare să aştept ca oja să se usuce şi îmi stric manichiura. Când Justin m-a cerut în căsătorie şi mi-a pus inelul pe deget primul lucru la care m-am gândit a fost că va trebui să încep să îmi fac manichiura la un profesionist din acel moment".

brad-pitt-jennifer-aniston.jpg

Foto
Jennifer şi Brad Pitt au divorţat în 2005
Foto: Getty

 

Actriţa povestise recent că ea este cea care dictează în cuplu, iar Justin nu poate face nimic altceva decât să accepte ideile sale. Vedeta a relatat un episod care a amuzat-o teribil. “Justin a ajuns acasă, iar întregul perete era distrus, voiam să îl înlocuiesc cu un altul. Se spune că amenjarea unui apartament fie contribuie la consolidarea unui cuplu, fie îl destramă. Eram obişnuită să fac totul de una singură şi acum trebuie să-l conving să accepte ideile mele. Nu este prea greu, totuşi, pentru că apreciază aprobe orice idee pe care o am”, a mărturisit Jennifer.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1