Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani! Cum îşi menţine silueta

jane seymour

Jane Seymour arată senzațional  fiindcă stă mult la soare
Jane nu a făcut operaţii estetice
Foto: GuliverGetty Images

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani, nu îţi vine să crezi că peste numai doi ani va deveni septuagenară! Vedeta îşi menţine o siluetă de adolescentă.

Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani, dar se plânge că nu oricine se încumetă să îmbrace actrițe de vârsta ei. “Eu nu am plătit niciodată un designer ca să port ceva. Însă azi nu orice designer se încumetă să îmbrace pe cineva care are vârsta mea”, a spus actriţa pentru ziarul “The Guardian”.

jane_seymour_2.jpg

jane seymour
Foto: arhivă personală

Fosta fată James Bond spune că nu se teme că nu e la modă când îşi îmbracă din nou vechile sale haine. Pentru ea nu contează decât să-i vină bine. Seymour mai spune că obişnuieşte să-şi împartă hainele cu Donatella Versace, patroana celebrei case de mode italiene Versace, fiindcă au aceleaşi mărimi.

Jane Seymour, superba Dr. Quinn, a împlinit 68 de ani. Timpul a fost blând cu ea Jane Seymour, superba Dr. Quinn, a împlinit 68 de ani. Timpul a fost blând cu ea

Ce bine arată Dr. Quinn la 67 de ani! Ce bine arată Dr. Quinn la 67 de ani!

 

Îşi menţine silueta cu exerciţii fizice

jane_seymour.jpg

jane seymour
Foto: arhivă personală

Actriţa a mai dezvăluit cum reuşeşte să-şi menţină pielea tânără. Ea spune că foloseşte mereu creme de protecţie solară şi pălării atunci când merge la soare. Nu îi lipseşte plaja, fiindcă trupul are mare nevoie de vitamina D şi de soare. Jane a dezvăluit că nu cumpără produse cosmetice scumpe, fiindcă „şi cele ieftine sunt la fel de bune sau chiar mai bune”. Întrebată cum îşi menţine corpul aşa de bine tonifiat, actriţa binecunoscuită din serialul „Doctor Quinn”, a spus: „Încerc să fac exerciţii fizice oriunde. Uneori improvizez exerciţii acasă, fac rotaţii. Mă plimb prin Londra şi fac exerciţii cardio. Demonstrând exerciţiile de braţe pe care le face acasă, Jane a dezvăluit: „Fac tehnici de rugăciune să scap de aripioarele de la braţe, adică de pielea lăsată. Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani şi vrea să se păstreze la fel de bine în continuare.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5